Mikrofon ses düzeyi ile sorunum var acil yardım lütfen

Onur Altunay

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
235
Selam arkadaşlar, Fifine Am8 mikrofon aldım yayın yapacağım kendimce. Mikrofon ses düzeyini 100'e aldım ardından denetim masasından da 100'e aldım ama hala sesi çok az alıyor. Nolur bi çözüm verin bana ya

Dibinden mi konuşuyorsun uzaktan mı?

Dibinden mi konuşuyorsun uzaktan mı?
Dibinden konuşuyorum hocam ya, xlr kablosu ve mixerle daha iyi olacağını biliyorum yalnız çok inceleme videosu var ve hepsi direkt usb'den bağlayıp üstünde oynama yapmadan çekiyorlar videolarını. Sizin ekstra bir fikriniz var mı ?

Dibinden konuşuyorum hocam ya, xlr kablosu ve mixerle daha iyi olacağını biliyorum yalnız çok inceleme videosu var ve hepsi direkt usb'den bağlayıp üstünde oynama yapmadan çekiyorlar videolarını. Sizin ekstra bir fikriniz var mı ?
Yok maalesef. Ben de videolardan görüp Fifine A9 satın almıştım ama videodakiler ile aynı performansı alamıyorum, sesleri çok temiz ve arkaplan gürültüsü olmadan geliyor ama bende öyle değil :D Bence oynama yapıyorlardır hocam.

Yok maalesef. Ben de videolardan görüp Fifine A9 satın almıştım ama videodakiler ile aynı performansı alamıyorum, sesleri çok temiz ve arkaplan gürültüsü olmadan geliyor ama bende öyle değil :D Bence oynama yapıyorlardır hocam.
mümkün tabi, bari bize oynadıkları ayarları versinler biz de oynayalım :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,380
Üyeler
185,261
Son üye
gawlecas
Geri