AMD RYZEN 5 5600 İŞLEMCİ DRİVER KURULMALI MI ?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

tutsky

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
166
Yanlış Kategori
Ryzen 5 5600 ASUS DUAL 7600 xt 16 gb ASUS Prime A520 M-K sistem topladım fakat Win 10 kurduktan sonra sadece Ekran Kartı Driver 'ı kurdum . İşlemci performansı için baska bir driver kurmam gerekiyor mu anakart veya İşlemci gibi ? Performans nasıl arttırabılırım ?

işlemci driver ı gibi bir şey yok zaten işlemcilerin üreticilerinin uygulamaları var ordan oc yapabilirsin performans artışı için

performans arttırır mı
oyun için fazla değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ryzen 5 5600 ASUS DUAL 7600 xt 16 gb ASUS Prime A520 M-K sistem topladım fakat Win 10 kurduktan sonra sadece Ekran Kartı Driver 'ı kurdum . İşlemci performansı için baska bir driver kurmam gerekiyor mu anakart veya İşlemci gibi ? Performans nasıl arttırabılırım ?
anakartın b450-550 ise 4.4ghz 1.1v yap hem serin hem biraz daha performansla çalışır

Sicak fırsat ?

oyun için fazla değil

anakartın b450-550 ise 4.4ghz 1.1v yap hem serin hem biraz daha performansla çalışır
A520-MK

ha tamam bir şey yapmana gerek yok anakartın biosunu güncelle-ekran kartı driverini güncelle-steam-discord-gx-xbox app-epic indir sonrası kafana göre

Sicak fırsat ?
arkadaş yeni sanırım

bide biosa girince solda bir xmp profili seçin demesi lazım onu profile 1 seç

ha tamam bir şey yapmana gerek yok anakartın biosunu güncelle-ekran kartı driverini güncelle-steam-discord-gx-xbox app-epic indir sonrası kafana göre

arkadaş yeni sanırım

bide biosa girince solda bir xmp profili seçin demesi lazım onu profile 1 seç
aynen bunu yaptım 3200 mhz cıktı ramlar 32 gb ram var bu arada . anakartın bıosu nasıl guncellenır zor bır ıslem mı

Hayırdır kardeşim satıyor musun işlemciyi?

Hayırdır kardeşim satıyor musun işlemciyi?
11 tane mesajı var işlemciye driver krmalımıyım diyor sence çok şey mi biliyor arkadaş

aynen bunu yaptım 3200 mhz cıktı ramlar 32 gb ram var bu arada . anakartın bıosu nasıl guncellenır zor bır ıslem mı
bios nasıl güncellenir yaz çıkar youtubede

Baya sıcak fırsatmış çok sağol

gençler sıcak fırsat degıl pc yı satmıyorum guncellemeler ıcın performans ıcın soru soruyorum sakin olun daaaa

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri