san_ozsaho
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 143
Bende 240mm thermalright frozen magic varhocam sizde 240 hangi ürün var bende bu işlemci için Arctic LF3 240mm aldım. henüz deneyimleme şansım olmadı
Bende 240mm thermalright frozen magic varhocam sizde 240 hangi ürün var bende bu işlemci için Arctic LF3 240mm aldım. henüz deneyimleme şansım olmadı
Arctic lf3 240mm ile değerleri aynı mı hocam biliyor musunuz ?Bende 240mm thermalright frozen magic var
Net olarak teknik verilerine hakim değilim ancak epey gibi kıyaslama sitelerinden baktığımda sizinki daha iyi gibi duruyor.Arctic lf3 240mm ile değerleri aynı mı hocam biliyor musunuz ?
RGB olmayan Phantom Spirit 120 SE de olabilir.fp bir ürün istersen bu olabilir.![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
bu da güzel bir sıvı soğutmadır.![]()
DeepCool LT720 RGB 360mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
DeepCool LT720 RGB 360mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunshorturl.at
Kasanız 360mm sıvı soğutmayı desteklemiyor olabilir 240mm sıvı soğutucu da gayet yeterli bu işlemci için. Bende bu işlemciyi kullanıyorum 240mm işlemci ile değerler ideal.
Dark guardian kullanıyorum. 240 yada 360 mm olması önemli değil sadece soğutma işlemi başarılı olsun yeterliKasanız 360mm sıvı soğutmayı desteklemiyor olabilir 240mm sıvı soğutucu da gayet yeterli bu işlemci için. Bende bu işlemciyi kullanıyorum 240mm işlemci ile değerler ideal.
3 tane sıvı soğutma değiştim 360 lık 10k lık soğuıtmalar aldım bağladım şaka gelebilir ama Frost comander aralarında en iyi dereceleri verdi bana öyle diyosan ben günde 2 saat oyun oynarım derece kafama takılmaz 240lık bile alıp geçebilirsin ama çalışıyosan veya uzun saatler oyun oynuyorsan en iyisi kule tipi soğutmalardır7800x3d yi hava soğutma adam akılllı soğutmaz
Hocam merhaba ben uzun saatler oyun oynayan birisiyim bu işlemci için hangi soğutmayı ve hangi modelini önerirsin bütçe 6k ayırabilirim3 tane sıvı soğutma değiştim 360 lık 10k lık soğuıtmalar aldım bağladım şaka gelebilir ama Frost comander aralarında en iyi dereceleri verdi bana öyle diyosan ben günde 2 saat oyun oynarım derece kafama takılmaz 240lık bile alıp geçebilirsin ama çalışıyosan veya uzun saatler oyun oynuyorsan en iyisi kule tipi soğutmalardır
Lian li galahad alabilirsin 360mm hava soğutma olarak phantom spritte soğutabiliyorHocam merhaba ben uzun saatler oyun oynayan birisiyim bu işlemci için hangi soğutmayı ve hangi modelini önerirsin bütçe 6k ayırabilirim
bu işlemciyi kullandığınıza emin misin hocamKasanız 360mm sıvı soğutmayı desteklemiyor olabilir 240mm sıvı soğutucu da gayet yeterli bu işlemci için. Bende bu işlemciyi kullanıyorum 240mm işlemci ile değerler ideal.
Ustam senin önerin ne olurLian li galahad alabilirsin 360mm hava soğutma olarak phantom spritte soğutabiliyor
görüntüye önem veriyorsan lian li al aralarında tabi ki soğutma farkı olur ama hava soğutma oyun için yeterUstam senin önerin ne olur
Kasa ve soğutmanız ne bilmiyorum ama benim boşta 50-56 derece arasında değişiyor, oyuna girdiğimde de unutmazsam paylaşırım buradanbu işlemciyi kullandığınıza emin misin hocamcehennem gibi ısınıyor çünkü
pubgde 80-85 lerde çalışıyor bende
![]()