internet hat değerleri berbat

Stahpitt

80+
Reaksiyon skoru
0
uzun zamandır hat değerleri bu şekilde sürekli modem resetlemek zorunda kalıyorum resmen eve internet gelmiyor teknik servis geldiği halde hiçbir şeyi çözemedi bireysel olarak yapabileceğim bir şey var mı acaba şimdiden teşekkür ediyorum

Ekler

• resim_2024-08-06_150559434.png
    resim_2024-08-06_150559434.png
    125.9 KB · Hit: 44
  • resim_2024-08-06_150725011.png
    resim_2024-08-06_150725011.png
    19.4 KB · Hit: 51
8-8 SNR değeri gelmiş sınırda geziyor ama aldığın hızda başka bir sorun var.

uzun zamandır hat değerleri bu şekilde sürekli modem resetlemek zorunda kalıyorum resmen eve internet gelmiyor teknik servis geldiği halde hiçbir şeyi çözemedi bireysel olarak yapabileceğim bir şey var mı acaba şimdiden teşekkür ediyorum
hat zayıflaman çok yüksek iç tesisatınızı yenile, düzelmezse port değişikliği talep et.

8-8 SNR değeri gelmiş sınırda geziyor ama aldığın hızda başka bir sorun var.
hocam yıllardır bu şekilde gidiyor yarım saat kullanıp modem resliyorum tekrar tekrar aynı şekilde oyun felan zaten oynatmıyor imkansız bir ton para alıyolar çözüm hizmet 0 türk telekomun beyaz modemi vardı yanma sonucu siyah modem ile değiştiler adsl den vdsl e geçti o günden sonra başladı tüm sıkıntı bir bağlantısı var mı bilmiyorum ama

hocam yıllardır bu şekilde gidiyor yarım saat kullanıp modem resliyorum tekrar tekrar aynı şekilde oyun felan zaten oynatmıyor imkansız bir ton para alıyolar çözüm hizmet 0 türk telekomun beyaz modemi vardı yanma sonucu siyah modem ile değiştiler adsl den vdsl e geçti o günden sonra başladı tüm sıkıntı bir bağlantısı var mı bilmiyorum ama
VDSL'in sınırlarında geziyor ona çok uygun bir hatta benzemiyor. Mesafe kaç metre?

herhangi bir elektrikçi yapabilir mi hocam bunu boş port yok bu arada hocam yıllardır aynı muhabbet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

25 civarı
evet hocam elektrikçi yapabilir kendin de yapabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,326
Üyeler
188,075
Son üye
ruzgargates
Geri