❌İndirim Bitti! BR 128 GB SSD 250 TL aliexpress

yaman..k

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,334
Do
Beyler ön yargı ile yaklaşmayın somambulist olanından aldım taş gibi çok iyi fiyat. siyah ve yeşil modeli var dolar ile alın.

Beyler ön yargı ile yaklaşmayın somambulist olanından aldım taş gibi çok iyi fiyat. siyah ve yeşil modeli var dolar ile alın.

Dolar

Riske ve beklemeye değmez bence 200-300daha verir tr garantili ürün alınır.
Hocam çok abartılacak bişey değil herkes böyle diyor fakat şuan TR den aldığınız ürünlerin sadece garanti avantajı var adam gibi bir şey istiyorsanız 500 Tl yi gözden çıkarmanız lazım 250 TL için denenir denedim ve sorun çıkmadı.

300 liraya 2.el sağlık durumu iyi bilindik marka alıp geçerdim.

Hocam çok abartılacak bişey değil herkes böyle diyor fakat şuan TR den aldığınız ürünlerin sadece garanti avantajı var adam gibi bir şey istiyorsanız 500 Tl yi gözden çıkarmanız lazım 250 TL için denenir denedim ve sorun çıkmadı.
Bence denenmez üstüne dediğin gibi 250 eklenir tr içi alınır 2 hafta beklemeye gerek yok birde gümrük olayı çıktı zaten ufaktan bi takılsa aylarca uğraş dur

ömrüm boyunca herhangibir ürünün garantisinden olması gerektiği gibi bir sonuç almadım. Tr esnafına para yedirmeyin derim.

şimdi bunu aldığımız zaman 24 ağustosa kadar gümrükten geçerse herhangi bir ek vergi çıkarırlarmı ben satın ala tıklayınca vergiyi %60- dan hesaplıyor sanki

şimdi bunu aldığımız zaman 24 ağustosa kadar gümrükten geçerse herhangi bir ek vergi çıkarırlarmı ben satın ala tıklayınca vergiyi %60- dan hesaplıyor sanki
fotoraf atarmısın yeni hesabım yok. vergi ahil 260 tl olması gerek

ürünün kendisi

156,93 TL​

vergisi

97,03 TL​

toplam
254,23

vergi hesaplama
156x60:100
94 tl yapıyor yani %60- dan hesaplanıyor vergi onu demek istedim
extra bir verrgi ile karşılaşmayız heralde

Geri