Ryzen 5 7500F'li AM5 Sistem önerisi

Emirkanyvs

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,219

Herkese iyi geceler öncelikle. Arkadaşıma sistem alıcaz ve almışken am5 sistem alalım diyorum. Bütçe 25 ila 27 arasında oynuyo piyasa da pek yok gibi am5 sistem bu fiyatlara ama gözden kaçırdıysam yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca bütçenin altına 4060 ekran kartlı sistem tavsiyesi de verebilirsiniz çünkü son çare 4060 lı bi sistem olucak. Şimdiden teşekkürler.

en mantıklısı attığınız sistem hocam

ama karti 650 yap remde 32 olsun tamam

mjölnir sistemine de bir bakın.

550w deep cool psu ve en ucuz 1 tb ssd seçsin alsın anakartı da b650m-k yapabilirse hoş olur ama daha soğutucu alacak

en mantıklısı attığınız sistem hocam
Bana da şuanlık öyle geliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama karti 650 yap remde 32 olsun tamam
Evet özelleştirmeler dediğinize yakın olucak bu arada bu AGİ SSD ler nasıldır bir bilginiz var mı ?

mjölnir sistemine de bir bakın.
Snerji sitesinde galiba dediğiniz.

550w deep cool psu ve en ucuz 1 tb ssd seçsin alsın anakartı da b650m-k yapabilirse hoş olur ama daha soğutucu alacak
Evet bir de bu sistem var mantıklı olarak bunda ise soru işaretim aynı yukarda yazdım SSD markası.

Evet özelleştirmeler dediğinize yakın olucak bu arada bu AGİ SSD ler nasıldır bir bilginiz var mı ?

Evet bir de bu sistem var mantıklı olarak bunda ise soru işaretim aynı yukarda yazdım SSD markası.
evet.

Ben de bilmiyorum da patlamaz

Geri