100K 200cc üstü motor önerisi.

Hesef

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
119
Dostlar selam, 100k bütçeyi aşmadan motor alacağım her türde önerilerinizi bekliyorum.

@GirayHan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostlar selam, 100k bütçeyi aşmadan motor alacağım her türde önerilerinizi bekliyorum.
200 cc makınalar bu fıyata 20000km de ler bu fıyata sıfır bı 125 lık makıne alınabılır

Son düzenleme:
TVS RTR 200 almanı öneririm. yaklaşık 1 senedir kullanıyorum herhangi bir sorunla şuana kadar karşılaşmadım. 2023 üretim ve sonrasında 3 sürüş modu, bluetooth ile navigasyon vs özellikler geldi. ayriyetten yağ soğutmalı, 5 ileri, ön arka abs mevcuttur. bu fiyatlara alınabilecek en sorunsuz motosikletlerden birisidir.
veya
yukarıda ki arkadaşında bahsettiği gibi 4000-5000 km arasında cfmoto nk250, bajaj ns200 bulabilirsiniz.

sıfıra çok yakın xpulse veya n250 bulunuyor bu paralara. Pİyasa durgun, motorlar zor satılıyor. o yüzden şansın yüksek.

sıfıra çok yakın xpulse veya n250 bulunuyor bu paralara. Pİyasa durgun, motorlar zor satılıyor. o yüzden şansın yüksek.
Hocam xpulse düşünüyorum ama topspeedi 200'lük diğer motorlara göre çok geride ve yağ soğutmalı. N250'ye bir bakayım.

Geri