Öneri Redmi Note 13 pro+ 5G'mi yoksa Poco x6 pro'mu ?

Aykut D.

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,802
Soru başlıkta olduğu gibi telefonda normal sade kullaniciyim çok ağır iş yüküm yok fakat poco x6pro note 13 e göre çok iyi bir işlemci ile satılıyor onun disindışındakilerde ise note 13pro + daha iyi sadece işlemcisi için poco x6 alınır mı? yoksa note 13 almak dahami mantıklı . Uzun vadede note 13 kasma yaparmı ? Yada kamerası kasası ekranı poco'nun kötümü?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bakmak istemlere epey karşılaştırması:

redmi note serisi telefonlar uzun süre kullandıktan sonra çok yavaşlıyor diye biliyorum

redmi note serisi telefonlar uzun süre kullandıktan sonra çok yavaşlıyor diye biliyorum
Poco işlemcisi çok iyi redmi ise 120w ile samsung isocell lens ile ağır basıyor arada kaldım .

Soru başlıkta olduğu gibi telefonda normal sade kullaniciyim çok ağır iş yüküm yok fakat poco x6pro note 13 e göre çok iyi bir işlemci ile satılıyor onun disindışındakilerde ise note 13pro + daha iyi sadece işlemcisi için poco x6 alınır mı? yoksa note 13 almak dahami mantıklı . Uzun vadede note 13 kasma yaparmı ? Yada kamerası kasası ekranı poco'nun kötümü?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bakmak istemlere epey karşılaştırması:
Samsung istemezmisin?

20240809_185317.jpg

13 pro+ çektim cevaplarınız için teşekkür ederim .
Samsung istemezmisin?

13 pro plus kullanıyorum çok memnunum özellikle şarjı çok iyi ve kavisli ekran

Poco F6
Samsung S23FE daha iyi olabilirdi sanki.
20k para az değil.

Geri