Vatan Bilgisayar'dan alınan sistemler bozuk mu geliyor?

Ben kasa ram ve ssd değişmiştim acaba ellerinde olmayan ürün mu yaptım ki gecikti anlamadım bende hecen hafta perşembe 10 gibi vermiştim siparişi
SSD ve Kasayı hangisi ile değiştirdiniz? SSD'yi keşke değiştirmeseydiniz Kioxia 1TB olan SSD bayağı kaliteliydi hocam.

SSD ve Kasayı hangisi ile değiştirdiniz? SSD'yi keşke değiştirmeseydiniz Kioxia 1TB olan SSD bayağı kaliteliydi hocam.
Sormayın hocam ya burdaki 2-3 arkadaşın sözüne güvendik değiştirdik ben anlamıyordum çünkü , o gün sistem çıktı foruma sordum neleri degistiriyim diye kasa ram ve ssd dediler bana

Sormayın hocam ya burdaki 2-3 arkadaşın sözüne güvendik değiştirdik ben anlamıyordum çünkü , o gün sistem çıktı foruma sordum neleri degistiriyim diye kasa ram ve ssd dediler bana
Valla bende Perşembe gece 1 gibi sipariş verdim, bugün öğlen elime ulaştı. Ama demonte sipariş idi. Sizin montajlı ise maksimum 1 haftaya elinizde olur bence. Demonte için bile bayağı bekledim 1 hafta oldu yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,052
Üyeler
183,940
Son üye
pantales
Geri