Robloxun WEB Sitesinden 1.1.1.1 WARP ile Robux alırsam sorun olurmu?

c9bf

80+
Reaksiyon skoru
0
roblox oynamak için 1.1.1.1 warp ile girdim sonra robux almak istedim sizce alsammı? çoğu kişi güvenilir diyorda

roblox oynamak için 1.1.1.1 warp ile girdim sonra robux almak istedim sizce alsammı? çoğu kişi güvenilir diyorda
hocam vpn dediginiz seyler veri çalmıyor kaçıncı yüzyıldayız bu programin amaci internete baska bir sunucu uzerinden baglanmaniz

Premiumu ben burdan aldım hocam daha hizli ve premium sunucu veriyor.

hocam vpn dediginiz seyler veri çalmıyor kaçıncı yüzyıldayız bu programin amaci internete baska bir sunucu uzerinden baglanmaniz
Hocam araştırma yaptım insanlar öyle diyordu bi tırstım asıl konu şimdi ben alabilirmiyim alamazmıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alırsın sorun olmaz. Ama farklı fiyatsan alabilirsin ona dikkat et.
Yok hocam dikkat ediyorum zaten teşşekür ederim

Hocam araştırma yaptım insanlar öyle diyordu bi tırstım asıl konu şimdi ben alabilirmiyim alamazmıyım
hocam adamlar vpn acikken instagram hesabina giris yapinca bildirim geliyor almanyadan girildi tarzinda ama bunun sebebi vpnin seni almanya sunucusuna baglamasi yani o hesaba sen girdin vpn degil boyle seylere inanmayin 2. olarak alabilirsiniz bir sorun olacagini sanmiyorum

hocam adamlar vpn acikken instagram hesabina giris yapinca bildirim geliyor almanyadan girildi tarzinda ama bunun sebebi vpnin seni almanya sunucusuna baglamasi yani o hesaba sen girdin vpn degil boyle seylere inanmayin 2. olarak alabilirsiniz bir sorun olacagini sanmiyorum
Bir kaç foruma baktığımda kredi kartı bilgilerinizi girerseniz sıkıntı oluyor dedikkleri için sordum zaten gene teşşekürler

1723316684241.png
burdan nereye gireceğim hocam pcdeyimde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,891
Üyeler
184,070
Son üye
Fatihhguc
Geri