Öneri Peerless Assassin VS Phantom Spirit

İşlemciniz nedir? Bu arada testlerinde ikisi arasında 1-2 derece fark oluyordu sanırım.

İşlemci nedir 5800x3d benzeri ise bence değer. Ama atıyorum 12400F / 5600 için gerek yok.

• Beğen
Reaksiyonlar: Jhii
5600 var bunu aldım. Valo 82-84 arasından 56-58 arası değerlere geriledi.
peki core performance boost açık mı hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemci nedir 5800x3d benzeri ise bence değer. Ama atıyorum 12400F / 5600 için gerek yok.
5600X hocam.

İşlemciniz nedir? Bu arada testlerinde ikisi arasında 1-2 derece fark oluyordu sanırım.
5600X hocam.

peki core performance boost açık mı hocam?

5600X hocam.

5600X hocam.
Yani bu işlemciyi ikisi de çok çok rahat soğutur. Yakın zamanda daha güçlü bir işlemci alma planın yoksa fazla para verme bence. Ha aşırı güçlü bir işlemci almadığın sürece zaten peerles de iş görür. Bunlar sıvı soğutmlarla yarışan soğutucular.

bence farka değmez phantom spirit kullanıyorm peerlessin aynısı gibi sorucağın bişe varsa sorabilirsin

bence farka değmez phantom spirit kullanıyorm peerlessin aynısı gibi sorucağın bişe varsa sorabilirsin
hocam işlemciniz ve oynadığınız oyunlarda gördüğünüz max ısıları söyleme şansınız var mı?

masallah 2kisin fiyatıda pahalı aracı firma saplama keyfi yapıyor

hocam işlemciniz ve oynadığınız oyunlarda gördüğünüz max ısıları söyleme şansınız var mı?
5600 kullanıyorum pbo cps her şey açık ama overclock yapmadım cunku anakart a520m
evim baya sıcak
boşta 40 43 filan gidip geliyor
oyunlarda 60 derece üstüne zor çıkıyor
fanlar bence sesli o yüzden yüzde 25te çalıştırıyorum ama yine de bazen benim ayarladığım şeyi yapmayıp fanları fulleyebiliyor onun olayını anlayamadım

• Beğen
Reaksiyonlar: Jhii
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,611
Üyeler
186,754
Son üye
enayibizmiyiz
Geri