God of MasterYi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 172
1 tb çok pahalı 500 GB yeter valo LOL pubg fln oynuyorum500gb mı alıcaksın
M2 ssd alacam aklımda 970 evo plus var anakartım da gen 3x4 alınır mı 2 k fiyatında kaliteli ve uzun ömürlü olsun istiyorum
Evet uygun fiyata bir sürü marka var ama kaliteli ve uzun ömürlü olsun diye samsung seçtimSamsung almak mantıklı uzun ömür istiyorsanız.
windos kurmicaksan dediğin oyunlar için yeterli1 tb çok pahalı 500 GB yeter valo LOL pubg fln oynuyorum
M2 ssd alacam aklımda 970 evo plus var anakartım da gen 3x4 alınır mı 2 k fiyatında kaliteli ve uzun ömürlü olsun istiyorum
Windows 10 dahil ve bu oyunlar sata ve hdd kullanıyorum bunlardan kurtulmak istiyorum artıkwindos kurmicaksan dediğin oyunlar için yeterli
windos 10 dahil çok zorlanırsın 1tb bak kesinlikleWindows 10 dahil ve bu oyunlar sata ve hdd kullanıyorum bunlardan kurtulmak istiyorum artık)
1 tb çok pahalı geliyor 500 GB niye yetmiyor Windows 50 60 GB yer kaplar sadece ?windos 10 dahil çok zorlanırsın 1tb bak kesinlikle
windowsa 50de pubg 40 lol bilmiyorum onada 40 de valo 50 200gbını kullandın şimdiden zaten 500gb olarak gelmicek 470 480fln kullanırsın yani yarısını kullandın1 tb çok pahalı geliyor 500 GB niye yetmiyor Windows 50 60 GB yer kaplar sadece ?
Doğru diyon da napalm brom kaliteli uzun ömürlü bir şey istiyorum 1 tb lar 3.5 4k ve ben öğrenciyim kredi kartı ile alacam limitim okadar 4 k verirsem ödeyemem borcumuwindowsa 50de pubg 40 lol bilmiyorum onada 40 de valo 50 200gbını kullandın şimdiden zaten 500gb olarak gelmicek 470 480fln kullanırsın yani yarısını kullandın
sıkıldın diyelim bi oyun daha yükliyim dedin alan neredeyse bitti diskleri tam veya tama yakın kullanmak ömrünü ve performansını kısarr
ya sende haklısında 5 6 yıl bunu kullanacağına bi tık daha düşük bi marka al 3 4 sene kullan zaten bi işe vs girersin paranı kazanıp alırsın 500 gerçekten yetmez dinle beni 1tb alDoğru diyon da napalm brom kaliteli uzun ömürlü bir şey istiyorum 1 tb lar 3.5 4k ve ben öğrenciyim kredi kartı ile alacam limitim okadar 4 k verirsem ödeyemem borcumu