R9XTX
80+ Bronze
Kioxia eski bir markadır alabilirsiniz.Bu markalara güvenmiyorum brom KB yoksa çoktan almıştım
Kioxia eski bir markadır alabilirsiniz.Bu markalara güvenmiyorum brom KB yoksa çoktan almıştım
Fan falan değilim ama samsung ya hani bide param belli bir kaç ay sonra çöp olmasın yani emeğime parama yazık olurneden güvenmiyorsun? gayet F/P bir model okuma yazma hızıda fiyatına göre gayet iyi ayrıca dram mevcut kioxia kötü bir marka değil.
hocam kötü bir model değil F/P niye parana yazık olsun.Fan falan değilim ama samsung ya hani bide param belli bir kaç ay sonra çöp olmasın yani emeğime parama yazık olur
Çöp olmaz.Kioxia iyi bir markadır.Fan falan değilim ama samsung ya hani bide param belli bir kaç ay sonra çöp olmasın yani emeğime parama yazık olur
Dram yok.Wd Blue niye bkdr ucuz ? Özelliklerine göre
500 istiyorum çünkü 1 tb pahalı oluyor vatanda 970 evo plus 500 GB 2k fiyatı bide hem samsung hemde daha uzun ömürlü ve kaliteli olacağını düşündüğüm için buna takıldım ve 3500 e 3200 hoş geldi fp olanlar genelde 1 tb olsa bile 2000 lerdeÇöp olmaz.Kioxia iyi bir markadır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dram yok.
Konu sahibi 500gb istiyor.
Samsung al geç o zaman.
M2 ssd de olması gereken özellikler nelerdir mesela 970 evo plus için konuşursak özellik bakımından nasıldır ?500 istiyorum çünkü 1 tb pahalı oluyor vatanda 970 evo plus 500 GB 2k fiyatı bide hem samsung hemde daha uzun ömürlü ve kaliteli olacağını düşündüğüm için buna takıldım ve 3500 e 3200 hoş geldi fp olanlar genelde 1 tb olsa bile 2000 lerde
Konu sahibi 500gb istiyor.500gb alma dostum, gerekirse borç para al 1tb ssd al
Vallahi 3 aydır bursum borca gidip durdu bidaha borç ile fln uğraşamam )500gb alma dostum, gerekirse borç para al 1tb ssd al
Bakıcaz bir çaresine iyice bir karar vermem lazım1 tb altı alma bence 3 yıl garantili bire bir değişimli m2 ssdler vardı James Donkey 1 tb aldım ben 1.5 yıldır sıfır sıkıntı
Hangisi?ben baya indirimli almıştım şuankini geçen ay aldım eğer bunu almasaydım Kioxia Exceria G2 alıcaktım net çünkü araştırdım ve en fp o