Ekran Kartı Sıcaklığı

Ege_

80+
Reaksiyon skoru
186
Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar,

Güncel olarak kullandığım rtx 2060'ı oyunlara girerken sessiz moda alıp fanlarını kısmasını sağlıyorum.
Fan sesini oldukça azaltıyor ancak kart 80-82 derece dolaylarında çalışıyor.
Bunun kartta bir zararı olur mu yada bir sıkıntı olduğu zaman garanti karşılıyor mu ?

Güncel olarak kullandığım rtx 2060'ı oyunlara girerken sessiz moda alıp fanlarını kısmasını sağlıyorum.
Bunun kartta bir zararı olur mu yada bir sıkıntı olduğu zaman garanti karşılıyor mu ?
Windforce serisi mi kart?
Yaz aylarında 80-82 olabiliyor da birazcık çokmuş yine de.

Yok hocam zotac twin fan serisi kartın 5 sene garantisi olunca biraz rahat davranıyorum :)
Hocam 80 derece olabilir kartlar fakat undervolt deneyebilirsiniz.Kart sıcaklığını oldukça düşürecektir.Kasanız nasıl ? Soğutması iyi mi?

Undervolt yaparak düzeltebilirisn sıcaklığı benim 1050 ti 70 derece oldu geçen undervoltla 60 64 65 geçmedi

Hocam 80 derece olabilir kartlar fakat undervolt deneyebilirsiniz.Kart sıcaklığını oldukça düşürecektir.Kasanız nasıl ? Soğutması iyi mi?
Kasamda bir sorun yok hocam ufacık fan sesinden rahatsız olduğum için sessiz modda kullanıyorum :) Undervolt denerim hocam

Kasamda bir sorun yok hocam ufacık fan sesinden rahatsız olduğum için sessiz modda kullanıyorum :) Undervolt denerim hocam
O zaman açın gitsin ya :)
Biraz daha soğuk çalışır.

Polat, bazı ekran kartları 120 derece görüyor, ayrıca kasanla da alakası olabilir

Bence kartı normal halinde bırak soğutsun, kulaklığı taktığında pek duymaman gerekir fan sesini.

Bence kartı normal halinde bırak soğutsun, kulaklığı taktığında pek duymaman gerekir fan sesini.
Yok hocam hafiften geliyor da zaten dikkatimi dağıtabiliyor anlık o yüzden alıyorum.
Konuyu açma amacım kartta bir sıkıntı olursa garanti karşılar mı ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Polat, bazı ekran kartları 120 derece görüyor, ayrıca kasanla da alakası olabilir
Yok usta normal modda çalıştığı zaman 70-75 derece arası oluyor.

Yok hocam hafiften geliyor da zaten dikkatimi dağıtabiliyor anlık o yüzden alıyorum.
Konuyu açma amacım kartta bir sıkıntı olursa garanti karşılar mı ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yok usta normal modda çalıştığı zaman 70-75 derece arası oluyor.
garanti kitapçıgında yazar oradan bakabilirsiniz daha iyi olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,794
Üyeler
195,460
Son üye
DirenMetin2
Geri