eren28tr
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 2,402
Yani nasıl gelmiyor hocam hata falanmı veriyor?açmadı hocam yani masaüstü gelmiyor hiçbir şekilde biosda güncellenmiyor
Yani nasıl gelmiyor hocam hata falanmı veriyor?açmadı hocam yani masaüstü gelmiyor hiçbir şekilde biosda güncellenmiyor
windowsu rufus yardımıyla usb ile tekrar kur hocamMerhaba arkadaşlar bugün satın aldıgım 2. el pc elime ulastı valoran yükledim oyuna girdiğimde 2 dk sonra tekrar atıyor sürüm güncellememi istiyor güncelleme mevcut yapıyorum pc kendini yeniden baslatıyor ama yinede sürüm hala eski kalıyor ne yapmam gerekiyor
şuan bios güncelliyorum olursawindowsu rufus yardımıyla usb ile tekrar kur hocam
rufus linki: https://rufus.ie/tr/
buradan yardım alabilirsin hocam
bulgisayarci dedi gösteri bamada hocam ekrana gigabayt geliyor sonra sol üstte cizgi yanip sönüyor tekrsr yeniden baslatiyor sürekli ayni oluyorYani nasıl gelmiyor hocam hata falanmı veriyor?
Tamamdır siz Windows isosunu rufus ile gpt olarak yazdırıp haber verin.şuan bios güncelliyorum olursa
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bulgisayarci dedi gösteri bamada hocam ekrana gigabayt geliyor sonra sol üstte cizgi yanip sönüyor tekrsr yeniden baslatiyor sürekli ayni oluyor
bir sorun var Hocam rufus win7de çalışmıyormuşTamamdır siz Windows isosunu rufus ile gpt olarak yazdırıp haber verin.
Bu sürüm çalışıyor olması lazım dener misin?bir sorun var Hocam rufus win7de çalışmıyormuş
baska şekilde yaptık gibi suanBu sürüm çalışıyor olması lazım dener misin?
nasıl yaptın?baska şekilde yaptık gibi suan
Rufus yoksa Ventoy kullanın. Ventoy yoksa Balena Etcher kullanın...vesairbir sorun var Hocam rufus win7de çalışmıyormuş
usbsiz şekilde bir videoda yapmıslar win11 dosya falannasıl yaptın?
şuan windows 11 yüklü yani?usbsiz şekilde bir videoda yapmıslar win11 dosya falan
evet hocam şuan yüklü ama yükledikten sonra pc kendini baslatıyor ya yeniden o arada attıgım fotodaki hatayı verdı enter basıp geçtim bişey olmadı win kuruldu yani ama kurduktan beri kapatmadım pcyi henüz oyun indiriyorum bi bak ister hatamı bilmiyorumşuan windows 11 yüklü yani?
biostan boot kısmını atar mıısn?evet hocam şuan yüklü ama yükledikten sonra pc kendini baslatıyor ya yeniden o arada attıgım fotodaki hatayı verdı enter basıp geçtim bişey olmadı win kuruldu yani ama kurduktan beri kapatmadım pcyi henüz oyun indiriyorum bi bak ister hatamı bilmiyorum