pc 1000mbps destekliyo ama 100 gösteriyor

Reaksiyon skoru
6
anakartım modemim ethernet kablom 1000mbps destekliyoama pcye ne yaparsam yapiyim 100ü gecmiyo mobilde 300 350 mbps tvye ethernet baglı ondada 250 300 mbps aynı kabloylada denesem baska girişlede denesem 100ü geçmiyo ag ayarlarından hız be ikili 1000mbpsde onu yazmayın lütfen

dediginiz şeyi tam anlamadım nasıl kaldırıcam ağ yönetisine bastıktan sonra sürücüyü nasıl kaldırcam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tamamdır siz dediğimi deneyin sorun çözülmezse haber ver.birde değiştir diyemiyorum secmiyo

dediginiz şeyi tam anlamadım nasıl kaldırıcam ağ yönetisine bastıktan sonra sürücüyü nasıl kaldırcam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Aygıt yöneticisinden ağ bağdaştırıcılarına gelip ethernet sürücüsüne sağ tık yapın cihazın Sürücü yazılımını sil işaretli olsun uygula deyin sonra indirdiğiniz ethernet sürücüsünü kurup bilgisayarı yeniden başlatın.

Screenshot_2.png

boyle şeyler cıkıyo en üstekine sag tık yaptıgımdada yazılımı sil felan demiyor

Alıntıyı görüntüle
boyle şeyler cıkıyo en üstekine sag tık yaptıgımdada yazılımı sil felan demiyor
Tamam hocam realtek family controllere sağ tık yap cihazı kaldır de cihazın Sürücü yazılımını sil gibi bişey yazması lazım onu işaretle uygula de sonra indirdiğin ethernet sürücüsünü kurup bilgisayarı yeniden başlat.

Tamam hocam realtek family controllere sağ tık yap cihazı kaldır de cihazın Sürücü yazılımını sil gibi bişey yazması lazım onu işaretle uygula de sonra indirdiğin ethernet sürücüsünü kurup bilgisayarı yeniden başlat.
dediginizi yaptım guncelledi yeniden baslattım hayla 90ı gecmiyor
Screenshot_4.png

Geri