Kanka ablam kullanacak ogretmendir sadece ofis programlari ve video izleyecek macos kullanmayida bilmiyo ilk defa kullanacak sadece onu begendihuawei d16 babam kullanıyor gayet güzel performanslı ve şarjı da gayet gidiyor. windows mu macos mu gibi düşünüp karar verebilirsin ama ben olsam d16 alırdım.
ablan iphone telefon kullanıyorsa düşünmeden mac alsınKanka ablam kullanacak ogretmendir sadece ofis programlari ve video izleyecek macos kullanmayida bilmiyo ilk defa kullanacak sadece onu begendi
Sahsen bes para etmez thinkpad vs alsanda isinj gorurArkadaslar sizce macbook m1 mi yoksa hwaei d16 mi
Pt.com.tr de mac boom 24 bin tl
Oyle abartilcak kadar bi olayi yokablan iphone telefon kullanıyorsa düşünmeden mac alsın
Şarjı kaç saat gidiyor ve şarjdaki performansıyla pildeki performansj değişiyor mu?huawei d16 babam kullanıyor gayet güzel performanslı ve şarjı da gayet gidiyor. windows mu macos mu gibi düşünüp karar verebilirsin ama ben olsam d16 alırdım.
hocam macbook m2 ve iphone kullanıyorum. büyük rahatlık. heralde mac kullanmadığınız için abartılcak bi olayı yok diyosunuzdurSahsen bes para etmez thinkpad vs alsanda isinj gorur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Oyle abartilcak kadar bi olayi yok
Kanka bende diyorum iste mac e alissa artik vazgecmez ondan gerci burde onlar piyasasini koruyorhocam macbook m2 ve iphone kullanıyorum. büyük rahatlık. heralde mac kullanmadığınız için abartılcak bi olayı yok diyosunuzdur
2 Gün önce hepsiburada da Macbook Air M1 21.400 tl idi.Arkadaslar sizce macbook m1 mi yoksa hwaei d16 mi
Pt.com.tr de mac boom 24 bin tl
o zaman d16 ilaç gibi gelir.Kanka ablam kullanacak ogretmendir sadece ofis programlari ve video izleyecek macos kullanmayida bilmiyo ilk defa kullanacak sadece onu begendi
babam da ofis ve günlük işler için kullanıyor 4-5 saat gidiyor demişti. performans kaybı illaki oluyordur ama babam sürekli pilde kullanır ve hiç kastığını görmedim.Şarjı kaç saat gidiyor ve şarjdaki performansıyla pildeki performansj değişiyor mu?
Kanka macbook daha kibar die heralde onu sevdio zaman d16 ilaç gibi gelir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
babam da ofis ve günlük işler için kullanıyor 4-5 saat gidiyor demişti. performans kaybı illaki oluyordur ama babam sürekli pilde kullanır ve hiç kastığını görmedim.
Kullandim dostum. Mac pro m2 islemcili laptop kullandim ve mac cidden asiri bos. Yani oven insanlari anlayamiyorum. Buyuk rahatlik dedigin verdigin paranin bi karsiligi yok. Demek istedigim gaming laptop al demiyorum. Cok gereksiz render vs hizli olmasi haricinde hic bir ise yaramaz.hocam macbook m2 ve iphone kullanıyorum. büyük rahatlık. heralde mac kullanmadığınız için abartılcak bi olayı yok diyosunuzdur