gdburak
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 413
Ben yaşamıyorum hocam ama belki low ayarlarda yaşanabilirModeratörlerden biri 4070 süper ve 7500f kullanıyordu. 2k da çok az darboğaz yaptığını söylemişti.
Ben yaşamıyorum hocam ama belki low ayarlarda yaşanabilirModeratörlerden biri 4070 süper ve 7500f kullanıyordu. 2k da çok az darboğaz yaptığını söylemişti.
hocam başka arkadaşta 1080p test yaptı o da daha fazla1080p de oynadığınız için darboğaz yapıyor bence.
Hocam 2k da oynamanız lazımben cpu sıcaklığını gta da 74 gördüm ama 80'e çıktığını görmedim lakin Cpunk'a bakamadım maalesef yine de onda da çok bi sıcaklık yoktu ayriyeten ben 1080p de oynuyorum gpu o kadar da ısınmıyor 70e hiç çıkmadı ama yanlış hatırlamıyorsam 1-2 kere 60-64 oldu
hepsi yüksek ayarda hatta bi ara gta yı 8gb vram haline getirmiştim sırf bakmak içinBen yaşamıyorum hocam ama belki low ayarlarda yaşanabilir
Bende 4070 süper ve 7500f kullanıyorum hogwarts legacy de küçük droplar yedim cidden 2k da ama benim sorunum ramle alakalı büyük ihtimalle çünkü uncharted da falan olmadı Hogwarts legacy daha fazla ram kullanmak istiyor tek kanal 16 gb yetersiz geldi.Yani darboğaz yapmıyor diyebiliriz.Moderatörlerden biri 4070 süper ve 7500f kullanıyordu. 2k da çok az darboğaz yaptığını söylemişti.
1080p hocamçözünürlük
Hocam o sistem 1080p de darboğaz yapması normal 2k oynamanız lazım dediğim gibi.1080p hocam
hogwards legacy yer yer 22 gb ram kullanma gereksinimi oluyor o yüzden olabilir benim oynadığım oyunlar öyle ram istemiyor 16 yetiyor hepsineBende 4070 süper ve 7500f kullanıyorum hogwarts legacy de küçük droplar yedim cidden 2k da ama benim sorunum ramle alakalı büyük ihtimalle çünkü uncharted da falan olmadı Hogwarts legacy daha fazla ram kullanmak istiyor tek kanal 16 gb yetersiz geldi.Yani darboğaz yapmıyor diyebiliriz.
Hocam örnek olarak valoda kaç fps alıyorsunhogwards legacy yer yer 22 gb ram kullanma gereksinimi oluyor o yüzden olabilir benim oynadığım oyunlar öyle ram istemiyor 16 yetiyor hepsine
hocam aynı sistemden başka kişide de var o da 1080p deniyor benden yüksek alıyor benim pcde bi anormallik var..Hocam o sistem 1080p de darboğaz yapması normal 2k oynamanız lazım dediğim gibi.
Evet hocam en kısa sürede 32 ye güncelleyeceğim onu artık yeni çıkan AAA oyunlarda 16 gb yetersiz kalıyor.hogwards legacy yer yer 22 gb ram kullanma gereksinimi oluyor o yüzden olabilir benim oynadığım oyunlar öyle ram istemiyor 16 yetiyor hepsine
yer yer değişiyor ama full ayarlarda ort 200-300 az da olsa bazen 300-400 arası (hatırladığım kadarıyla) ama normalde bundan daha fazla olması gerekiyorHocam örnek olarak valoda kaç fps alıyorsun
Aynı sorundan muzdaribim bi 16 daha şart yanına acilen.Evet hocam en kısa sürede 32 ye güncelleyeceğim onu artık yeni çıkan AAA oyunlarda 16 gb yetersiz kalıyor.