ilk defa sistem aldım! 4070 ti super + 7500f sistemde fps ve drop sorunu yaşıyorum

Moderatörlerden biri 4070 süper ve 7500f kullanıyordu. 2k da çok az darboğaz yaptığını söylemişti.
Ben yaşamıyorum hocam ama belki low ayarlarda yaşanabilir

ben cpu sıcaklığını gta da 74 gördüm ama 80'e çıktığını görmedim lakin Cpunk'a bakamadım maalesef yine de onda da çok bi sıcaklık yoktu ayriyeten ben 1080p de oynuyorum gpu o kadar da ısınmıyor 70e hiç çıkmadı ama yanlış hatırlamıyorsam 1-2 kere 60-64 oldu
Hocam 2k da oynamanız lazım

Moderatörlerden biri 4070 süper ve 7500f kullanıyordu. 2k da çok az darboğaz yaptığını söylemişti.
Bende 4070 süper ve 7500f kullanıyorum hogwarts legacy de küçük droplar yedim cidden 2k da ama benim sorunum ramle alakalı büyük ihtimalle çünkü uncharted da falan olmadı Hogwarts legacy daha fazla ram kullanmak istiyor tek kanal 16 gb yetersiz geldi.Yani darboğaz yapmıyor diyebiliriz.

Bende 4070 süper ve 7500f kullanıyorum hogwarts legacy de küçük droplar yedim cidden 2k da ama benim sorunum ramle alakalı büyük ihtimalle çünkü uncharted da falan olmadı Hogwarts legacy daha fazla ram kullanmak istiyor tek kanal 16 gb yetersiz geldi.Yani darboğaz yapmıyor diyebiliriz.
hogwards legacy yer yer 22 gb ram kullanma gereksinimi oluyor o yüzden olabilir benim oynadığım oyunlar öyle ram istemiyor 16 yetiyor hepsine

hogwards legacy yer yer 22 gb ram kullanma gereksinimi oluyor o yüzden olabilir benim oynadığım oyunlar öyle ram istemiyor 16 yetiyor hepsine
Hocam örnek olarak valoda kaç fps alıyorsun

Evet hocam en kısa sürede 32 ye güncelleyeceğim onu artık yeni çıkan AAA oyunlarda 16 gb yetersiz kalıyor.

Evet hocam en kısa sürede 32 ye güncelleyeceğim onu artık yeni çıkan AAA oyunlarda 16 gb yetersiz kalıyor.
Aynı sorundan muzdaribim bi 16 daha şart yanına acilen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,788
Üyeler
174,437
Son üye
zero13qsj
Geri