🔥İndirim Jabra Elite 3 899 TL

Samsung buds fe hocam r50i bunların hepsinden geride kalıyor buds fe de bu ikisinden de iyi kullandığında zaten sende diceksim bu kulaklık nasıl bu fiyata satılır diye yurt dışı fiyatı 99 dolar
Hocam evet buds fe çok iyi telefonum da samsung zaten ama yaklaşık 4 gün önce 1150tl di ben indirimlerle birlikte 900 e gelicekti ama sagolsun Bi arkadaş yüzünden alamadim o yüzden bunlara yöneldim yani şuan 1250tl indirimlerden 1k ya geliyor onada bütçe çıkmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

t11 dşarda kullanmaya çok çirkin
bu r50iden iyi
R50i den iyiyse o zaman bunu alacağım

Hocam evet buds fe çok iyi telefonum da samsung zaten ama yaklaşık 4 gün önce 1150tl di ben indirimlerle birlikte 900 e gelicekti ama sagolsun Bi arkadaş yüzünden alamadim o yüzden bunlara yöneldim yani şuan 1250tl indirimlerden 1k ya geliyor onada bütçe çıkmıyor

r50i ve elite serisini kullandım konfor seviyorsanız r50de kalın ama ses ve bass olarak jabra daha vurucu ve hissettiriyor

r50i ve elite serisini kullandım konfor seviyorsanız r50de kalın ama ses ve bass olarak jabra daha vurucu ve hissettiriyor
Hocam daha çok ders videosu ve müzik için kullanılacak ses performansı önemli ve tabikide kullanım süresi yani en azından 5 saat tek şarjla gidebilecek bir kulaklık lazim jabra elite 3 buna uygunsa alırım konfor çok da önemli değil benim için

Ben 1150 den aldım NAYS la 1050 ye geldi bütçen çıkmıyorsa o zaman bunu al zira r50 i sadece bütçe o civarlarda olduğunda düşünülecek bir kulaklık ondan daha yüksekse o kadarda iyi bir kulaklık değil

Ben 1150 den aldım NAYS la 1050 ye geldi bütçen çıkmıyorsa o zaman bunu al zira r50 i sadece bütçe o civarlarda olduğunda düşünülecek bir kulaklık ondan daha yüksekse o kadarda iyi bir kulaklık değil
Biraz bekleyip bütçeyi toplayıp buds fe alabilirim aslında bu düşüncem, jabra elite 3 ile arada fiyat farkına değecek Bi fark varmidir ki?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,602
Üyeler
189,879
Son üye
HamdiSahin
Geri