etıketlıdıgım arkadas en ıyı onerı yapacak kısıdır arora 50 modellerıne bakın derımÖnerdiğiniz içe sinen sorunsuz modeller var mı ?
arkadasın butce 70000 nasıl alcakben SYM jet X alacağım bugün yarın, 156 bin fiyatı kredi kartına 12 taksit yapıyorlar vade farksız. Çok iyi motor eğer bütçeye uygunsa değerlendirebilirsiniz. Ehliyet kursuna 8bin tl gibi bir ücret ödeyip kullanabiliyoruz motoru.
etıketlıdıgım arkadas en ıyı onerı yapacak kısıdır arora 50 modellerıne bakın derım
bakın ama parca fıyatlarına bakınCappuccino modelleri fena değil gibi, hoşuma da gitti
Ehliyet kursuyla vs. uğraşmak istemiyorum ki dediğim gibi öyle bi bütçem de yokben SYM jet X alacağım bugün yarın, 156 bin fiyatı kredi kartına 12 taksit yapıyorlar vade farksız. Çok iyi motor eğer bütçeye uygunsa değerlendirebilirsiniz. Ehliyet kursuna 8bin tl gibi bir ücret ödeyip kullanabiliyoruz motoru.
Antalya ManavgatHangi şehir?
Hocam uğraşmak istemiyorum demişsin ama 125cc için sürücü kursuna başvur bak ne diyor belki uyguna gelir.Antalya Manavgat
Dediğim gibi dostum hem bütçemi aşıyor hem de uğraştırıcı bir durumHocam uğraşmak istemiyorum demişsin ama 125cc için sürücü kursuna başvur bak ne diyor belki uyguna gelir.
Bizim burda bi bayi sym fiddle kampanyalı fiyat 100bine veriyor ve taksit yapılabiliyor. İstanbul bu arada.
Sorunsuz veya az çıkaran markalar sym honda yamaha ve kymco.
Diğerleri uzun süreli pek gitmiyor maalesef.