ilerde ekran kartı takıcakmısınız her şey ikinci el mi olucak toplama mı hazır ikinci el mi istersinizİkinci el ekran kartsız ddr5 sistem önerisi verir misiniz
Hocam R5 7500f ele alalımelimde rx7600 var onu kullanacağım ddr5 ikici el lazım
ikinci el arıyorum hocam![]()
Amd Ryzen 5 7500F AM5 3.7 GHz 32 MB 65 W Tray (Kutusuz,Fansız)İşlemci - idefix
Amd Ryzen 5 7500F AM5 3.7 GHz 32 MB 65 W Tray (Kutusuz,Fansız)İşlemci ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm İşlemciler ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
![]()
Kioxia LRC20Z500GG8 Exceria G2 500 GB Nvme 2100MB/1700MB M.2 2280 SSD Hard Disk Fiyatları ve Özellikleri
Kioxia LRC20Z500GG8 Exceria G2 500 GB Nvme 2100MB/1700MB M.2 2280 SSD Hard Disk en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
![]()
Dark Freezer X123 12cm FRGB Led Fanlı, Intel / AMD Uyumlu, 4Pin PWM Bağlantılı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (DKCCX123) | Teknobiyotik
Dark Freezer X123 Fixed RGB Fanlı Intel LGA 1851 & AMD AM5 Destekli Kule Tipi Soğutucu Yüksek Soğutma Performansı ve Fixed RGB LED Fanları ile Farkını Gösterir! İşlemciler İçin Hem Işıl Işıl Hem de Buz Gibi Çözüm Dark mühendis ekibi Intel ve AMD işlemciler için kolay montajlı, yüksek...www.teknobiyotik.com
![]()
Aerocool 500W VX PLUS Serisi Aktif PFC Bulk Güç Kaynağı (AE-VXP500) | Teknobiyotik
AeroCool VX PLUS 500W 38A Güç Kaynağı AeroCool VX PLUS 500 Güç Kaynağı ile Sisteminiz için Gereken Güce Sahip Olun! AeroCool VX PLUS 500 ile Sisteminize Gereken Gücü Verin! Şık ve verimli güç kaynakları tasarlayan AeroCool; 500W' segmentinde ses getirecek bilgisayarınızın yeni güç...www.teknobiyotik.com
Bütçeni arttırmalısın o fiyata ddr5 bir tık zor.![]()
Kingston Beast DDR5 16GB(1x16GB) 5600MHz CL36 Ram Bellek (KF556C36BBE/16) - Bellek (RAM) - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
psu + kasa da var hocam 13 ten fazla verememElinde ekran kartı haricî parça var mı?
Max bütçe ne?
İkinci elde tek tek uğraşmana değer mi ki ?ikinci el arıyorum hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
psu + kasa da var hocam 13 ten fazla veremem
Kasa ve PSU modelini bana yazar mısın. Model bilmiyorsan foto at yardımcı olayım.ikinci el arıyorum hocam
13 fazla az gibi hocam bi 18 falan olsa yine iyiydi ama cogu sey giris seviye kalır.İkinci el ekran kartsız ddr5 sistem önerisi verir misiniz
Onlarda varsa ucu ucuna sıfır alabilirsin.ikinci el arıyorum hocam