Çözüldü✓ rami 3600 mhz yapınca pc kafayı yiyor

yok düzeldi gibi oyuna da giriyor sanki siyah ekran da vermiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam oldu gibi çok teşşekür ederim
2-3 gün bak bakalım. Eğer sorun olmazsa daha da olmaz. Eğer olursa tekrardan yaz.

kullanabilirsin ama 3200mhzde çalışıyordur
Hayır 3600 MHz olarak çalışıyor.

2-3 gün bak bakalım. Eğer sorun olmazsa daha da olmaz. Eğer olursa tekrardan yaz.

Hayır 3600 MHz olarak çalışıyor.
gerçekten mi yanlış bilgi vermiş olduysam kusura bakmayın amdnin sitesinde yazanı söyledim

rusta çok fazla drop yiyordum mhz düşüktü ya onlan alakalı ola blr mi
vramle alakalı olabilir malum bendede sizin kartınızın mobili var hatta sizin sistemin direkt laptop hal benimki .d hiç baktınız mı vram değerlerine

Yani 3.800 oluyor oyunda
o zaman vramden dolayı olabilir vram haricinde böyle gözünüze çarpan bişi varmı bu arada tekrar kusura bakmayın yanlış bilgi verdiğim için ben amdnin sitesine göre konuşmuştum

işlemciniz 3200mhz destekliyor maksimum burdan bakabilirsiniz kaynak olarak

İşlemci 3200mhz desteklemiyor yanlış bilgi veriyorsun orada yazan işlemcinin kendi bellek kontrolcü hızı. R5 5600 ile 3933 Mhz çalıştırabiliyorum işlemcinin kalitesine göre 4000'i de aşabilirim ama inf fab dan kaynaklı perf kaybı oluyor.

İşlemci 3200mhz desteklemiyor yanlış bilgi veriyorsun orada yazan işlemcinin kendi bellek kontrolcü hızı. R5 5600 ile 3933 Mhz çalıştırabiliyorum işlemcinin kalitesine göre 4000'i de aşabilirim ama inf fab dan kaynaklı perf kaybı oluyor.
dedim hocam zaten sonradan bakabilirsiniz mesajlarıma tekrar tekrar özür diledim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,287
Üyeler
186,319
Son üye
Soraka KaJmer
Geri