Kare üretme dedim. Frame Gen vs AFMF. Upscaling demedimfsr dlss den iyi mi? ne diyorsun sen dostum karşılaştırmamalı bile ayrıca sıcaklık konusunda da haksızsın birazcık araştır
Kare üretme dedim. Frame Gen vs AFMF. Upscaling demedimfsr dlss den iyi mi? ne diyorsun sen dostum karşılaştırmamalı bile ayrıca sıcaklık konusunda da haksızsın birazcık araştır
Pardon yanlış anlamışım. DLSS in bulandırdığını çok nadir ve çim gibi yerlerde gördüm fsr gerçekten çok kötü yüzleri bile bozuyor. Sırf bunun için bile nvıdıa tercih edilir. Zaten fg de amd ye kıyasla çok yakın. Ayrıca o 3 4 derece dediğiniz farklarda bazen nvıdıa bazen amd önde oluyor yani bu sıcaklıklarda da net bir şey yokKare üretme dedim. Frame Gen vs AFMF. Upscaling demedim. Dlss blurlandıriyor fsr de pikselleştiriyor veya titretiyor/karıncalandırıyor. Sıcaklıklar modelden modele değişir ama genelde amd daha serindir. Veya 3-4 derece daha sıcaktır ama daha performanslıdır.
Rdr2 de dlss açarsan Arthur cok değişiyor. Ayrıca Allah aşkına, düzgün güçlü kart alın dlss'e muhtaç olmayın. Zor günde sırtını dayamalık teknoloji bunlar. Güçlü kart alırsan niye dlss/fsr açasın ki? Fg veya afmf açarsın. Yani atıyorum 4060 da güç yok. Dlss var diye alınıyor ve asıl satılma amacıda dlss. Fg konusunda amd daha önde.Pardon yanlış anlamışım. DLSS in bulandırdığını çok nadir ve çim gibi yerlerde gördüm fsr gerçekten çok kötü yüzleri bile bozuyor. Sırf bunun için bile nvıdıa tercih edilir. Zaten fg de amd ye kıyasla çok yakın. Ayrıca o 3 4 derece dediğiniz farklarda bazen nvıdıa bazen amd önde oluyor yani bu sıcaklıklarda da net bir şey yok
Dostum şöyle düşün sende 4060 var ama monitörün 2k e ne olacak. Tabi ki de dlss açıcaksın. Ayrıca dlss kartın ömrünü arttırıyor. 3 sene sonra inanılmaz grafikli ve ya sistemi çok zorlayan bir oyun çıktı alan wake 2 gibi e rtx 5-6 serisi oyunu çatır çatır açacak sen ise oyunu dlss açarak oynayacaksın gidip de 3 sene sonra kart değiştirmek zorunda kalmayacaksınRdr2 de dlss açarsan Arthur cok değişiyor. Ayrıca Allah aşkına, düzgün güçlü kart alın dlss'e muhtaç olmayın. Zor günde sırtını dayamalık teknoloji bunlar. Güçlü kart alırsan niye dlss/fsr açasın ki? Fg veya afmf açarsın. Yani atıyorum 4060 da güç yok. Dlss var diye alınıyor ve asıl satılma amacıda dlss. Fg konusunda amd daha önde.
Zaten 4060 da şuan güçlü ve çoğu oyunu 1080p ultra ayarlarda 60 fps üstü oynatır fg dlss siz. Dlss in amacı ileriye dönüklük ve ya 2k 4k olacak bu durumda ki bu amaçlar için oldukça iyiRdr2 de dlss açarsan Arthur cok değişiyor. Ayrıca Allah aşkına, düzgün güçlü kart alın dlss'e muhtaç olmayın. Zor günde sırtını dayamalık teknoloji bunlar. Güçlü kart alırsan niye dlss/fsr açasın ki? Fg veya afmf açarsın. Yani atıyorum 4060 da güç yok. Dlss var diye alınıyor ve asıl satılma amacıda dlss. Fg konusunda amd daha önde.
O zaman yinede güçlü kart alırsın. Duruma göre dlss/fsr ve/veya fg/afmf açar coçturursun performansı.Dostum şöyle düşün sende 4060 var ama monitörün 2k e ne olacak. Tabi ki de dlss açıcaksın. Ayrıca dlss kartın ömrünü arttırıyor. 3 sene sonra inanılmaz grafikli ve ya sistemi çok zorlayan bir oyun çıktı alan wake 2 gibi e rtx 5-6 serisi oyunu çatır çatır açacak sen ise oyunu dlss açarak oynayacaksın gidip de 3 sene sonra kart değiştirmek zorunda kalmayacaksın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Zaten 4060 da şuan güçlü ve çoğu oyunu 1080p ultra ayarlarda 60 fps üstü oynatır fg dlss siz. Dlss in amacı ileriye dönüklük ve ya 2k 4k olacak bu durumda ki bu amaçlar için oldukça iyi
E öyle diyorum zaten duruma göre açılır dlss ve fgO zaman yinede güçlü kart alırsın. Duruma göre dlss/fsr ve/veya fg/afmf açar coçturursun performansı.
şey dlss kendi kendine açılmıyomu pcyi açıncaRdr2 de dlss açarsan Arthur cok değişiyor. Ayrıca Allah aşkına, düzgün güçlü kart alın dlss'e muhtaç olmayın. Zor günde sırtını dayamalık teknoloji bunlar. Güçlü kart alırsan niye dlss/fsr açasın ki? Fg veya afmf açarsın. Yani atıyorum 4060 da güç yok. Dlss var diye alınıyor ve asıl satılma amacıda dlss. Fg konusunda amd daha önde.
çok güzel sistem h.o tek sıkıntı 1x16 ram en yakın zaman da 32 ye tamamlaAMD Ryzen 5 7600 Tray 5.1GHz 6 Çekirdek 32MB Önbellek Soket AM5 İşlemci
ASUS Prime B650M-R 7200MHz (OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI mATX Anakart
ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
Kingston Beast Black 16GB 5200MHz CL36 DDR5 Ram
ADATA Legend 850 1TB LITE PCIe Gen4 NVMe Okuma 5000 - Yazma 3200 M.2 SSD
XPG Valor Mesh RGB Siyah Mid Tower 650W 80+ White Gaming Kasa
Thermalright Peerless Assassin 120 TL-C12 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
dlss i oyun ayarlarından açailirsin eğer oyun dlss destekliyorsa. dlss yapay zeka sayesinde oyunlardaki fpslerini arttırırşey dlss kendi kendine açılmıyomu pcyi açınca
nerden açıcaz dlssi
bide dlss ne oluyor tam olarak
e fps arttırıyosa herkes açsın zararı mı vardadlss i oyun ayarlarından açailirsin eğer oyun dlss destekliyorsa. dlss yapay zeka sayesinde oyunlardaki fpslerini arttırır
Oyunlardaki kaliteyi çok olmasa da bozabiliyor onun için fps i yeterli gören açmıyore fps arttırıyosa herkes açsın zararı mı varda
anladıımOyunlardaki kaliteyi çok olmasa da bozabiliyor onun için fps i yeterli gören açmıyor
AFMF 2 teknolojisi DLSS den kat kat iyi ve bunu sen RX 6000 de de acabiliyorsun.fsr dlss den iyi mi? ne diyorsun sen dostum karşılaştırmamalı bile ayrıca sıcaklık konusunda da haksızsın birazcık araştır