Gayet normal. Ayarları yükseltirsen çok daha iyi olur.Merhaba, Battlefield aldığım fps normal mi bunu merak ettiğim için açtım biraz bencmark videolarından az aldığım için. Cevaplarınızı bekliyorum.
SİSTEM
RTX 4060
AMD RYZEN 5 5500
16 gb ram
Ultrada zaten hocam.Gayet normal. Ayarları yükseltirsen çok daha iyi olur.
Bf1 de RTX açabiliyor musun ?Ultrada zaten hocam.
Hayır varsa da ben bilmiyorum.Bf1 de RTX açabiliyor musun ?
Ultrada başka ne yapabilirim yükseltmek için?gpu kullanımı düsük ayarları yükselt o kullanım 95 den asagı inmesin
Aldığın değerler işlemcine ekran kartına göre normal değerler. Ben senden bir kaç tık daha fazla alıyorum. 5600x bendeki işlemci o etkiliyor.Hayır varsa da ben bilmiyorum.
Evet hocam onu ben de düşünüyorum çok ısınıyo demişti biri bana doğru mu?Aldığın değerler işlemcine ekran kartına göre normal değerler. Ben senden bir kaç tık daha fazla alıyorum. 5600x bendeki işlemci o etkiliyor.
İleride 5600 e geçmen iyi olur.
Biraz ısınıyor evet. Dark x123 fan alabilirsin. Uyguna işini çözersin.Evet hocam onu ben de düşünüyorum çok ısınıyo demişti biri bana doğru mu?
Çözünürlük. %100 değil de %130 fln dene.Hayır varsa da ben bilmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ultrada başka ne yapabilirim yükseltmek için?
Dediğiniz yaptım hocam 130 çektim değerler böyle. İşlemciye takılmayın en yakın zaman da macun yeniliycem zamanı geldi.Çözünürlük. %100 değil de %130 fln dene.
Bu oyunlar ful işlemciye abanıyor dolayısıyla işlemciye %97-%100 yük biniyor. Sonrada işlemci fena ısınıyor. Bunun için çözüm biraz çözünürlük yükseltme ve kule tipi soğutucu almaktır. Bende de bf5 var 12400f islemcim var, oyuna bi giriyorum bu yaz sıcaklarıda etkili 95 derece oluyor işlemcim.Dediğiniz yaptım hocam 130 çektim değerler böyle. İşlemciye takılmayın en yakın zaman da macun yeniliycem zamanı geldi.