custom klavye nasıl yapabilirim, switch önerisi

Reaksiyon skoru
0
Selamlar, custom %60 bir klavye yapmak istiyorum. Elimde önceden aldığım mucai mk61 diye bir klavye var ama çok ucuza almıştım ve red switch, kalitesinden şüpheliyim. Ben daktilo gibi ses çıkartsın istiyorum. O klavyeyi base olarak kullanıp üzerine daktilo gibi bir switch koymak istiyorum ama switchlerden anlamıyorum. Sadece rekabetçi oyunlar oynuyorum. 3 civarı bütçe var. Nasıl bir yol izlememi önerirsiniz? Bu da üzerinde oynamak istediğim klavye https://tr.aliexpress.com/item/1005...252cccf48a08f55ab912b1f4236&afSmartRedirect=y

Senin bu klavye giriş-orta düzey kardeşim. Ben de Aliexpress'ten aldıydım klavyeyi 2.5k'ya. Gümrük meselesi olmasa al derdim direkt. Hot Swappable zaten klavyen. Brown Switch alabilirsin iyi bir markanın. Akko'nun switchlerden al bence. Akko'nun mağazaya gir, Amazon'dan veya Ali'den. Modellere bak, Youtube'dan dinle sesi. Tam olarak nasıl bir ses istiyorsun bilmiyorum çünkü. Benim switchler Steam Wave Pro switchler mesela, sadece bu markaya özel. Klavyem VGN N75 Pro. Sesini dinleyebilirsin.

mavi switch almalısın

Selamlar, custom %60 bir klavye yapmak istiyorum. Elimde önceden aldığım mucai mk61 diye bir klavye var ama çok ucuza almıştım ve red switch, kalitesinden şüpheliyim. Ben daktilo gibi ses çıkartsın istiyorum. O klavyeyi base olarak kullanıp üzerine daktilo gibi bir switch koymak istiyorum ama switchlerden anlamıyorum. Sadece rekabetçi oyunlar oynuyorum. 3 civarı bütçe var. Nasıl bir yol izlememi önerirsiniz? Bu da üzerinde oynamak istediğim klavye https://tr.aliexpress.com/item/1005...252cccf48a08f55ab912b1f4236&afSmartRedirect=y
Dostum outemu switch çöp neden outemu takmak istiyorsun?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca Mucainin iki modeli var biri MK61 Biri düz 61 düz 61 Hot swap fakat MK61 Hot swap değil. Klavyenin hot swap olduğundan emin misin?

Ayrıca Mucainin iki modeli var biri MK61 Biri düz 61 düz 61 Hot swap fakat MK61 Hot swap değil. Klavyenin hot swap olduğundan emin misin?
kral pek bilgim yok hangisi iyi hangisi kötü sadece mavi renkli ve mavi switchli bir klavye istiyorum

klavye hot swap 3 pinli olandan olması lazım. İlk geldiğinde switchlerden biri sıkıntılıydı başka yedek yollamışlardı o ile değiştirdim

Geri