Romalu lakaka
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 741
Siteyi hiç kullanmadım ama bu sitenin temiz olması lazım
Tamindir zaten virüs yuvası üstüne türk sitesi kullanmışsınız buda ikinci falsonuz olmuş Format atın gidip FitGirl'ün orjinal sitesinden indirin Alttaki Utorrent'in kendi sitesi. Onun altındaki ise FitGirl'ün orjinal sitesi biraz yavaş indirir belki ama güvenilirdir hiçbir zaman yarıyolda bırakmadı beni.![]()
uTorrent
uTorrent, torrent dosyalarını bilgisayarınıza indirmek için kullanabileceğiniz popüler bir torrent indirme programıdır.www.tamindir.com
![]()
Cyberpunk 2077 Phantom Liberty - Torrent Oyun İndir
Açık dünya aksiyon macera RYO Cyberpunk 2077'nin yeni Phantom Liberty genişleme paketiyle casusluğun ve gerilimin tadını çıkarın.0.torrentoyunindir.com
Bu fitgl müdür nedir en b*ktan repack yapan grup.Tamindir zaten virüs yuvası üstüne türk sitesi kullanmışsınız buda ikinci falsonuz olmuş Format atın gidip FitGirl'ün orjinal sitesinden indirin Alttaki Utorrent'in kendi sitesi. Onun altındaki ise FitGirl'ün orjinal sitesi biraz yavaş indirir belki ama güvenilirdir hiçbir zaman yarıyolda bırakmadı beni.
https://www.utorrent.com
FitGirl Repacks
The ONLY official site for FitGirl Repacks. Every single FG repack installer has a link inside, which leads here. Do not fall for fake and scam sites, which are using my name.fitgirl-repacks.site
Kankacım işlemciyi umursamıyor da en güvenilir yerlerden kendisi, gidip torrentoyun gibi saçma saçma yerden indireceğine fitgirlden indirsin bari de virüs yemesin.Bu fitgl müdür nedir en b*ktan repack yapan grup.
Herif sıkıştırma yaparken işlemciyi umursamıyor.
Anladım dostum sen daha tecrubeli olabilrsin.Kankacım işlemciyi umursamıyor da en güvenilir yerlerden kendisi, gidip torrentoyun gibi saçma saçma yerden indireceğine fitgirlden indirsin bari de virüs yemesin.
Dediğin gibi en mantıklısı Paylaşımlı hesapla steamdan oynamak ta onada arkadaş yanaşırmı bir şey diyemem. (Kendimde paylaşımlı hesap kullandım bir sıkıntı yaşamadım.)
Torrenti zaten kendi sitesinden indirdim başta zaten. Sorun çıktıktan sonra silip birde başka siteden indireyim dedim belki bişey değişir diye. Ama yine olmadı.Alttaki Utorrent'in kendi sitesi.
https://www.utorrent.com
Sağol teşşekkür ederim.Onun altındaki ise FitGirl'ün orjinal sitesi biraz yavaş indirir belki ama güvenilirdir hiçbir zaman yarıyolda bırakmadı beni.
FitGirl Repacks
The ONLY official site for FitGirl Repacks. Every single FG repack installer has a link inside, which leads here. Do not fall for fake and scam sites, which are using my name.fitgirl-repacks.site
Paylaşımlı zaten en iyisi de paralı ya (20-30 tlden kaçmaya çalışan insanlarda tanıdım bu hayatta) ondan dolayı genelde bu seçeneği sunmuyorum.Anladım dostum sen daha tecrubeli olabilrsin.
Bende paylaşımlı kullnıyorum hiç yoktan iyidir.
Kanka istiyorsan ucuza paylaşımlı hesaplar satılıyor kendimde kullandım zamanında şuanda oyun oynamaya vaktim yok o yüzden almıyorum ama onlarda doğru yerden alırsan güvenilirdir bi sıkıntı yaşamazsın.Torrenti zaten kendi sitesinden indirdim başta zaten. Sorun çıktıktan sonra silip birde başka siteden indireyim dedim belki bişey değişir diye. Ama yine olmadı.
Sağol teşşekkür ederim.
Onlarada bir bakarım.Kanka istiyorsan ucuza paylaşımlı hesaplar satılıyor kendimde kullandım zamanında şuanda oyun oynamaya vaktim yok o yüzden almıyorum ama onlarda doğru yerden alırsan güvenilirdir bi sıkıntı yaşamazsın.
Hocam siz ilk girişteki siteye tıklarsanız zaten virüs bulaşabilir ben pc eski diye virüse dair butün korumaları yaptım bir kere virüs bulaşmadı dikkatli indirince bir sorun çıkmıyor aslında10 yıldır torrent kullandım bir kere virüs kapmadim karsperkte var yani oyun indirirken daha güvenilir siteler tercih edin yoksa Chrome de gezinirken bile virüs kapabilirsiniz.
Herkes korsancı olduNeden kimse korsan oyun desteklemiyoruz yazmadı
Tr şartlarında korsancı olmayacan da ne olacan kanki 2020-2024 başları arasında korsanı bırakmıştım orj alıyordum herşeyi de zorla korsana yönlendiriyorlar adamı.Neden kimse korsan oyun desteklemiyoruz yazmadı
En son 2023 te RDR2 yi orijinal aldım.Tr şartlarında korsancı olmayacan da ne olacan kanki 2020-2024 başları arasında korsanı bırakmıştım orj alıyordum herşeyi de zorla korsana yönlendiriyorlar adamı.