14 yaşındaki Kanada'lı çocuğun çim biçerek 2 ayda aldığı PC (2080 Super)

Bu gerçekmi ? Her şey en kaliteli marka alınmış hemde, BU GERÇEKMİ ?

Çim biçmeden aylık ne kadar aldı bu çocuk ya, bende biçeyim hatta 2 elimde 2 makina ile biçeyim.
malesef gerçek dostum.

Çocuk demişki:

I actually forgot, I did not start in June. My first job was May 5th. Since then, I've had 52 jobs, averaging at about 2.3 jobs per 3 days and $30 per day. I can see why it doesn't seem entirely believable, but I have all the data in front of me. I live in a small town in Canada where people are pretty generous and supportive for young entrepreneurs like me.

5 mayıstan itibaren 52 evin çimini kesmiş.
günlük 30 dolar kazanmış ortalama.

malesef gerçek dostum.

Çocuk demişki:

I actually forgot, I did not start in June. My first job was May 5th. Since then, I've had 52 jobs, averaging at about 2.3 jobs per 3 days and $30 per day. I can see why it doesn't seem entirely believable, but I have all the data in front of me. I live in a small town in Canada where people are pretty generous and supportive for young entrepreneurs like me.

5 mayıstan itibaren 52 evin çimini kesmiş.
günlük 30 dolar kazanmış ortalama.

Çıldırıyorum bir saniye...

Kanada gibi bir devletten bahsediyorsun 1. Türkiye'de bir arada öyle çok bahçeli ev yok 2. 5 mayıstan itibaren düzenli bi işe girip ne bileyim bir lokantada garsonluk yapsan apu sistem dizebilirsin Türkiye'de.

Kanada gibi bir devletten bahsediyorsun 1. Türkiye'de bir arada öyle çok bahçeli ev yok 2. 5 mayıstan itibaren düzenli bi işe girip ne bileyim bir lokantada garsonluk yapsan apu sistem dizebilirsin Türkiye'de.
apu sistem ne ?

İş girerken sistem 2000 TL olur, parayı topladığın zaman 3000 TL.

Yani çim kesmek çok ucuz ve kolay bir iş, garsonluk daha zor bir iş ama asgari ücret almasından hesap edersen 2 ayda 4-5K para yapar buna da monitör falan dahil anca kanca 9100F ve RX 570 sistem toplanır oda maksimum, çocuğun topladığı sistem en kaliteli markalardan ve 10700K ile 2080 Super.

Üzülüyorum.

Yani çim kesmek çok ucuz ve kolay bir iş, garsonluk daha zor bir iş ama asgari ücret almasından hesap edersen 2 ayda 4-5K para yapar buna da monitör falan dahil anca kanca 9100F ve RX 570 sistem toplanır oda maksimum, çocuğun topladığı sistem en kaliteli markalardan ve 10700K ile 2080 Super.

Üzülüyorum.
o ekran kartı bizde 7 bin tl :D gülsem mi ağlasam mı bilemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

indirimli hali 7k indirimsiz 8-10k arası

Üzülüyorum.

Bak hocam Kanada ile Türkiye'yi karşılaştırıyorsunuz üzülecek bir şey yok adamların asgari ücretleri eyaletten eyalete değişiyor diye biliyorum ve en ucuzu 2300 CAD ortalama ( 12K TL) . Yani üzülmenin anlamı yok.

o ekran kartı bizde 7 bin TL :D gülsem mi ağlasam mı bilemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

indirimli hali 7k indirimsiz 8-10k arası

Türkiye de NZXT markasına ait bir ürün alınca da fiyatlar çok güzel :D.

Coğrafya kaderdir

Bak hocam Kanada ile Türkiye'yi karşılaştırıyorsunuz üzülecek bir şey yok adamların asgari ücretleri eyaletten eyalete değişiyor diye biliyorum ve en ucuzu 2300 CAD ortalama ( 12K TL) . Yani üzülmenin anlamı yok.

Elden bir şey gelmeyince bizde üzülüyoruz dostum, kimse kolları sıvayıp da bizi bu bataktan kurtarmadığı için üzülüyoruz, türkiyenin gündemine bakıp üzülüyoruz.

kanada dan bahsediyoruz dünyanın neredeyse en iyi şartlara sahip ülkelerinden birisi bizim ülkeyle karşılaştırılması saçma onlar real madrid biz ALANYA sporuz

Geri