Arkadaşlar merhaba modemimin iç devresi yanmış türk telekom müşteri hizmetleri öyle diyor içinden TIZ sesi geliyor diye 1.5-2k bandında kaliteli modem lazım
hocam keenetic v.s iyi midir? çok öneriliyor![]()
Tenda V12 4 Port 1200 Mbps 5GHz VDSL2 Modem Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Tenda V12 4 Port 1200 Mbps 5GHz VDSL2 Modem fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Tenda V12 4 Port 1200 Mbps 5GHz VDSL2 Modem özelliklerini incele, 1.392,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bütçe artarsa keenetic carrier dsl veya keenetic extra dsl alabilirsin keenetic carrier dsl lan portları 100 mbps destekliyor keenetic extra dsl lan portları gigabit destekliyor keenetic carrier dsl ile keenetic extra dsl arasındaki fark bu evet keenetic iyi bir marka ben bütçe dahilinde önerdim bütçe artarsa keenetic bakabilirsin.hocam keenetic v.s iyi midir? çok öneriliyor
bazıları keenetic in sıkıntılı olduğunu söylüyor 50mbps kullanıyorum şu anda fiber yok diye biliyorum sokağımda modemin 5g destekelemsi önemli olurmubütçe artarsa keenetic carrier dsl veya keenetic extra dsl alabilirsin keenetic carrier dsl lan portları 100 mbps destekliyor keenetic extra dsl lan portları gigabit destekliyor keenetic carrier dsl ile keenetic extra dsl arasındaki fark bu evet keenetic iyi bir marka ben bütçe dahilinde önerdim bütçe artarsa keenetic bakabilirsin.
5 ghz destekli bir modem alman daha iyi olur tabii ki keenetic gayet iyi bir marka hocam alabilirsin.bazıları keenetic in sıkıntılı olduğunu söylüyor 50mbps kullanıyorum şu anda fiber yok diye biliyorum sokağımda modemin 5g destekelemsi önemli olurmu
keenetic dışıda olur ama uğraşmak istemiyorum sıkıntı olursa5 ghz destekli bir modem alman daha iyi olur tabii ki keenetic gayet iyi bir marka hocam alabilirsin.
keenetic ürünleri güzel ama teknik servisi hakkında bilgim yok sen bilirsin.keenetic dışıda olur ama uğraşmak istemiyorum sıkıntı olursa
peder şehir dışında olduğu için pek beklemek istemedim türk telekomdan 1600 tl gibi bir fiyata wifi6 modem aldık sorumluluk onların üstüne olsun kafam rahat olsun diye umarım pişman olmam gelince model marka yazarımkeenetic ürünleri güzel ama teknik servisi hakkında bilgim yok sen bilirsin.
türk telekomun modemleri pek iyi değil ve yazılımları kısıtlı oluyor keşke almasaydın.peder şehir dışında olduğu için pek beklemek istemedim türk telekomdan 1600 tl gibi bir fiyata wifi6 modem aldık sorumluluk onların üstüne olsun kafam rahat olsun diye umarım pişman olmam gelince model marka yazarım
hocam zaten öyle uğraşmak istemiyorum tak çalıştır yapayım kafam rahat etsintürk telekomun modemleri pek iyi değil ve yazılımları kısıtlı oluyor keşke almasaydın.
hocam AGT kuryeye verilmiş geçmiş olsun bana 2-3 ay gelmez en sonunda sokakta kuryeyi bulup kendim alırım gibi şikayetleri okumanızı tavsiye ederimtürk telekomun modemleri pek iyi değil ve yazılımları kısıtlı oluyor keşke almasaydın.
hocam görmemişim kusura bakmayın ne yazık ki vdsl türk telekom fibere geçince kendileri veriyormuş modem öyle dediAltyapının fiber mi VDSL mi ?