marilyn
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,763
- Bütçe
- 46000
Bu laptop Alınır mı? düşük watt gibi şeyler varmı alinmaz ise hangi laptop önerirsiniz bu fiyat araliğina yakin teşekkürler
Son düzenleme:
Alınmaz bu bütçeye kasa alsana daha iyi
Bu laptop Alınır mı? düşük watt gibi şeyler varmı alinmaz ise hangi laptop önerirsiniz bu fiyat araliğina yakin teşekkürler
LAPTOP KONUSUNDA AÇİYORUMKİ LAPTOP İHTİYACİM VARAlınmaz bu bütçeye kasa alsana daha iyi
hocam daha iyi bir öneriniz varsa beklerimalınmaz bu laptopun hakkı 31k falan o bütçeye ne alınır cok bilmiyorrum ama cihaztvyi takip edin hem piyasaya hem işe en hakim adam kendisi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bugün yayın acmıstı kendisi girip sizin bütcenizle ilgili kısmını dinleyinLAPTOP KONUSUNDA AÇİYORUMKİ LAPTOP İHTİYACİM VAR
hocam daha iyi bir öneriniz varsa beklerim
Şahsen sadece link vs paylaşilmiş soğutmasi kronik vs varmı bilmiyorum
Pişman olacağın bir bilgisayar değil kesinlikle güzeldir. Ama FREEDOS ve yetkili satıcıdan alman senin için daha iyi olacaktır. Fiyat farkı var çünkü.
Ya da aynı bilgisayarı 6.500TL daha ucuza alabilirsin.Pişman olacağın bir bilgisayar değil kesinlikle güzeldir. Ama FREEDOS ve yetkili satıcıdan alman senin için daha iyi olacaktır. Fiyat farkı var çünkü.
Bütçeni 2000TL arttırabilirsen eğer 4070 alabilirsin
F15 Intel, A15 AMD serisidir.
Aynı değilmiş kusura bakmaPişman olacağın bir bilgisayar değil kesinlikle güzeldir. Ama FREEDOS ve yetkili satıcıdan alman senin için daha iyi olacaktır. Fiyat farkı var çünkü.
Ya da aynı bilgisayarı 6.500TL daha ucuza alabilirsin.
İşlemci farkli sadece o kadar farka değermi birde hp victus nasildir hocam isinma sorunu vs varmıPişman olacağın bir bilgisayar değil kesinlikle güzeldir. Ama FREEDOS ve yetkili satıcıdan alman senin için daha iyi olacaktır. Fiyat farkı var çünkü.
Aynı değilmiş kusura bakma
Çok mesaj oldu kafan karışmaz umarım. Attığın satıcıyı araştırırsan alışveriş yapılacak bir yer olmadığını anlarsın. Çok fazla şikayet var ve sattıkları çoğu üründe parçaları değiştiriyorlar ve parçalar hakkında ne fatura ne de bilgi veriyorlar. Sözde upgrade yapıyorlar ama net bir sonuç ve bilgi veremiyorlar. Şu ara bende laptop alacağım ve tam Satın alacağım sıra biraz araştırınca durumu öğrendim ve o bilgisayarı almaktan vazgeçtim. Upgrade ürün olduğu için de öyle bir bilgisayarı başka saticida bulamadım ve tekrar laptop bakıyorum şuan
Ekran konusunda net konuşmamışlar büyük ihtimalle %100sRGB yerine %60sRGB eğer renklerle uğraşıyorum dersen tatmin etmez. Isınma konusunda kullanıcı yorumu ya da video izlemen daha iyi olur senin için ama bildiğim kadarıyla çok sıcak çalışmıyor.İşlemci farkli sadece o kadar farka değermi birde hp victus nasildir hocam isinma sorunu vs varmı
Alınmaz kazık buna bakabilirsin.
Aga ben rtx 4070 ryzen 9 7940hs alcam 5 yıl boyunca uzermi?Pişman olacağın bir bilgisayar değil kesinlikle güzeldir. Ama FREEDOS ve yetkili satıcıdan alman senin için daha iyi olacaktır. Fiyat farkı var çünkü.
Aynı değilmiş kusura bakma
Çok mesaj oldu kafan karışmaz umarım. Attığın satıcıyı araştırırsan alışveriş yapılacak bir yer olmadığını anlarsın. Çok fazla şikayet var ve sattıkları çoğu üründe parçaları değiştiriyorlar ve parçalar hakkında ne fatura ne de bilgi veriyorlar. Sözde upgrade yapıyorlar ama net bir sonuç ve bilgi veremiyorlar. Şu ara bende laptop alacağım ve tam Satın alacağım sıra biraz araştırınca durumu öğrendim ve o bilgisayarı almaktan vazgeçtim. Upgrade ürün olduğu için de öyle bir bilgisayarı başka saticida bulamadım ve tekrar laptop bakıyorum şuan