Öneri Burdan parfüm Alınır mı?

Arkadaşlar site guvenlimi üründe orjinalmidir Alınır mı? bu fiyata başka ne alınır https://www.watsons.com.tr//versace-eros-erkek-parfum-edt-100-ml/p/BP_158647
Her yerde övüyorlar ama ben kokusunu sevmiyorum . Parfüm almadan önce boynere falan git kokularına bak. Zaten meşhur modeller mağazalarda oluyor. Bu model meşhur diye alıyor herkes ama kokusunu ben hiç sevmiyorum. Bende mağazada kokularına baktım. Armaninin gio modelini tercih ettim. Sende kokusuna bakmadan alma

Her yerde övüyorlar ama ben kokusunu sevmiyorum . Parfüm almadan önce boynere falan git kokularına bak. Zaten meşhur modeller mağazalarda oluyor. Bu model meşhur diye alıyor herkes ama kokusunu ben hiç sevmiyorum. Bende mağazada kokularına baktım. Armaninin gio modelini tercih ettim. Sende kokusuna bakmadan alma
Hocam gittimde test etmek için koymamışlar ya bazı yerlere yarın gitcem boynere bakmaya

Hocam mion diye bı site var burda magazisida var sordum satan kadına orjinalmis 200ml Eros 3900tl biliyormusunuz bu siteyi
Bilmiyorum. Ama mağazası olması önemli değil. Parfüm işi sıkıntı . Sahtesi çok. Orjinallerde de düzgün depolanmayan ürünlerde sıkıntı oluyor. Parfüm her yerden alınmaz. Sephora , beymen, boyner gibi yerlerden al mümkünse

valla ben de hiç sevmiyorum kokusunu.

Bazıları sırf meşhur diye alıyor. Sırf bu yüzden binlerce satmıştır. Bizim ülkemizde çok var maalesef
evet. mesela adam sephoraya gidiyor ben eros alcam diyor. edt mi edp mi parfum mu soylemiyor. kafasına koymuş eros almayı direkt. internetten görmüş kadınlar çok seviyor falan diye. direkt alıyor sorgulamadan. valla 50 parfümlük bi koleksiyonum var. bedavaya ver erosu sıkmam o derece. (3 yıl önce ben de 1 şişe bitirmiştim)

azzaro the most wanted siyah şişe, swy absoluetely veya hugo boss magnetic, hugo boss elixir deneyebilirsiniz o bütçeye. azzaro ve hugo boss magnetic bende var. cidden hak eden kalıcı ve fark edilebilirliği yüksek parfümler
Hocam azzaro nasıl bir koku almayı düşünüyorum. Yaş 19 kışın akşam dışarı çıkarken kullanmayı düşünüyorum.

Hocam azzaro nasıl bir koku almayı düşünüyorum. Yaş 19 kışın akşam dışarı çıkarken kullanmayı düşünüyorum.
azzaro siyah şişe olanı tavsiye ederim. çok güzel ve çekici bir koku. givenchy reserve priveye de göz atabilirsiniz o tarz tatlı gurmand kokuları seviyorsanız

azzaro siyah şişe olanı tavsiye ederim. çok güzel ve çekici bir koku. givenchy reserve priveye de göz atabilirsiniz o tarz tatlı gurmand kokuları seviyorsanız
aslında aşırı kararsızım çünkü swy intensly ile aşırı benzediğini söylüyorlar. Le male elixir hakkında bilginiz var mı? Gurmand parfümleri seviyorum ama biraz daha günlükte sıkabileceğim parfüm arıyorum hani aşırı ağır ve yayılımı olsun istemiyorum ki etrafımdakileri rahatsız etmesin. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

aslında aşırı kararsızım çünkü swy intensly ile aşırı benzediğini söylüyorlar. Le male elixir hakkında bilginiz var mı? Gurmand parfümleri seviyorum ama biraz daha günlükte sıkabileceğim parfüm arıyorum hani aşırı ağır ve yayılımı olsun istemiyorum ki etrafımdakileri rahatsız etmesin. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
hocam bu tarz parfümler çoğu zaman çok yayılır. 1-2 fıs daha az sıkarsınız. lemale elixir çok kişiden kişiye değişen bi parfüm bence. midem bulanıyor kokladıkça çok ciddiyim. swy intensly çakması, orjinali fln çok yayıldı ülkede. evet benzerlik var fakat azzaro daha güzel. dediğim gibi givenchy reserve prive de çok güzel bir kokudur onlara yakın. bi ona da bakabilirsiniz. kör alış sakın yapmayın. boyner,sephora gibi yerlerden kokuları deneyin. giyiminizi tarzınızı fln bilmediğim için öyle öneremiyorum. bu tarz kokular kışın iç ısıtır çekicidir. yazın çok kullanmayın derim ama :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,741
Üyeler
184,050
Son üye
veysdlgr58
Geri