Neler Yeni

Öneri Burdan parfüm Alınır mı?

YazılımKafa

80+ Silver
Arkadaşlar site guvenlimi üründe orjinalmidir Alınır mı? bu fiyata başka ne alınır https://www.watsons.com.tr//versace-eros-erkek-parfum-edt-100-ml/p/BP_158647
Her yerde övüyorlar ama ben kokusunu sevmiyorum . Parfüm almadan önce boynere falan git kokularına bak. Zaten meşhur modeller mağazalarda oluyor. Bu model meşhur diye alıyor herkes ama kokusunu ben hiç sevmiyorum. Bende mağazada kokularına baktım. Armaninin gio modelini tercih ettim. Sende kokusuna bakmadan alma

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,044
İsim
Ömer
Steam
1316142768
Her yerde övüyorlar ama ben kokusunu sevmiyorum . Parfüm almadan önce boynere falan git kokularına bak. Zaten meşhur modeller mağazalarda oluyor. Bu model meşhur diye alıyor herkes ama kokusunu ben hiç sevmiyorum. Bende mağazada kokularına baktım. Armaninin gio modelini tercih ettim. Sende kokusuna bakmadan alma
Hocam gittimde test etmek için koymamışlar ya bazı yerlere yarın gitcem boynere bakmaya

YazılımKafa

80+ Silver

YazılımKafa

80+ Silver
Hocam mion diye bı site var burda magazisida var sordum satan kadına orjinalmis 200ml Eros 3900tl biliyormusunuz bu siteyi
Bilmiyorum. Ama mağazası olması önemli değil. Parfüm işi sıkıntı . Sahtesi çok. Orjinallerde de düzgün depolanmayan ürünlerde sıkıntı oluyor. Parfüm her yerden alınmaz. Sephora , beymen, boyner gibi yerlerden al mümkünse

Kerem Aktasd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Kerem Aktaş
valla ben de hiç sevmiyorum kokusunu.

YazılımKafa

80+ Silver

Kerem Aktasd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Kerem Aktaş
Bazıları sırf meşhur diye alıyor. Sırf bu yüzden binlerce satmıştır. Bizim ülkemizde çok var maalesef
evet. mesela adam sephoraya gidiyor ben eros alcam diyor. edt mi edp mi parfum mu soylemiyor. kafasına koymuş eros almayı direkt. internetten görmüş kadınlar çok seviyor falan diye. direkt alıyor sorgulamadan. valla 50 parfümlük bi koleksiyonum var. bedavaya ver erosu sıkmam o derece. (3 yıl önce ben de 1 şişe bitirmiştim)

Top Bottom