Oyun için en mouse hangisi

mahmutzy

80+
Reaksiyon skoru
0
Pugb mobile emülatör oynuyorum en iyi mouse hangisi kablolu mu alayım kablosuz mu tavsiye verebilir misin

Pugb mobile emülatör oynuyorum en iyi mouse hangisi kablolu mu alayım kablosuz mu tavsiye verebilir misin
oyun için pahalı bi mouse almicaksanız nerdeyse her zaman kablolu iyidir bütçeniz nedir? ve renk marka seçiminiz

Ben bloody zl5a kullanıyorum memmun değilim daha iyi kaliteli mouse almak istiyorum marka olarak ne tavsiye edersiniz kullanışlı kaliteli oyun oynarken farklı hissettircek mouse düşünüyorum hangi marka ve model tavsiye ediyorsunuz bazı kişiler kablosuz mouse 6 ay da bozuluyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum daha önceden kablosuz kullanmadım bütçe ile sorunum yok en pahalı mouse de alabilirim

Son düzenleme:
Ben bloody zl5a kullanıyorum memmun değilim daha iyi kaliteli mouse almak istiyorum marka olarak ne tavsiye edersiniz kullanışlı kaliteli oyun oynarken farklı hissettircek mouse düşünüyorum hangi marka ve model tavsiye ediyorsunuz bazı kişiler kablosuz mouse 6 ay da bozuluyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum daha önceden kablosuz kullanmadım bütçe ile sorunum yok en pahalı mouse de alabilirim
Kablosuz mouse 6 ayda bozuluyor diyenlere gülebilirsin hocam eğer kaliteli alırsanız 3-5 yıl gider çok rahat misal ben şuan Razer deathadder v2 x hypershift kullanıyorum 1-1.5 yılı aşkın süredir sıfır sıkıntı

Pahalı mouse almayı düşünüyorum bütçede sorun yok
tabii ki de dünyanın en iyi mousesi olan bu mousedir

tabii ki de dünyanın en iyi mousesi olan bu mousedir
YouTube biraz araştırdım yorumlarda razer viper 3 razer marka daha iyi yorumlar yazıyordu Logitech şişirme marka diye yorumlar vardı razer ve Logitech arasında kararsız kaldım birisi iyi diyor birisi kötü diyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,353
Üyeler
187,498
Son üye
Sema09
Geri