AMD Software ve Görev yöneticisi farklı gösteriyor.

!Mete

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
125
Merhaba bilgisayarı 2 ay önce aldım ve aldıktan 1 ay sonra olmaya başladı:
1724934929876.png

Görev yöneticisini açtığım zaman işlemci kullanımı bazen %60 bazen %70 bazen %80 oluyor ve hemen düşüyor ister 10 kere aç ister 20 kere aç aynı şey oluyor. AMD Software'a baktığım zaman anormal hiç bir şey yok.Neden oluyor ?
1724935088969.png

Hocam solfware de cpu kullanimi yapacak birsey yok cunku, Görev yöneticisi Anlık Cpuya Çok yük bindiriyor

Hocam solfware de cpu kullanimi yapacak birsey yok cunku, Görev yöneticisi Anlık Cpuya Çok yük bindiriyor
Software'i açarken de kullanım artması oluyor ama uygulama açarken oluyor. Her bilgisayarda öyle yanlış bilmiyorsam. Aynı konuyu Technopat'ta da açtım ama insanlar Software'in yanlış gösterdiğini söylüyor MSI Afterburner 'dan bakın diyorlar.

Hocam işlemci Ekran karti gibi tekdüze bir şey değil arada sırada yüksek kullanimlara ulaşabilir sonuçta bütün işte parmağı var biraz süre geçtikten sonra stabilize olur

Herkeste oluyor o sıkıntı yok sistem kesintileri yazar hatta, tabi benim windows ingilizce oldugu için burda farklı gözüküyor. Korkulacak bir şey yok
1724936434613.png

Hocam işlemci Ekran karti gibi tekdüze bir şey değil arada sırada yüksek kullanimlara ulaşabilir sonuçta bütün işte parmağı var biraz süre geçtikten sonra stabilize olur
O oluyor fakat Software'in yanlış gösterdiğini düşünmüyorum. Chrome'da gezinirken kasma donma olmuyor.Ekran titremesi,dalgalanması yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herkeste oluyor o sıkıntı yok sistem kesintileri yazar hatta, tabi benim windows ingilizce oldugu için burda farklı gözüküyor. Korkulacak bir şey yokAlıntıyı görüntüle
Sistem kesintileri yazmıyor bende ama İşlemcimin kullanımları sizin işlemcinizin kullanımlar gibi. Hatta aynısı.

O oluyor fakat Software'in yanlış gösterdiğini düşünmüyorum. Chrome'da gezinirken kasma donma olmuyor.Ekran titremesi,dalgalanması yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sistem kesintileri yazmıyor bende ama İşlemcimin kullanımları sizin işlemcinizin kullanımlar gibi. Hatta aynısı.
Processin adı ne tam olarak?

görev yöneticisini açtığında yüksek kullanım gösteren işlemin adı ne?
Hocam çok hızlı geçiyor bir Runtime Broker yazıyor daha sonra sistem daha sonra düştüğü anda da İstemci sunucu çalışma zamanı bir şey diyor sonra altında sistem ve masaüstü pencere yöneticisi yazıyor

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,552
Üyeler
183,445
Son üye
WoXs
Geri