Öneri PC Oyun Önerileri Bekliyorum

Oldw1n

80+
Reaksiyon skoru
187
Arkadaşlar, fiyat limiti olmadan, çok eskilere kaçmadan, hikayesi on numara (pc platform) oyun önerileri istiyorum. Lütfen özene bezene yardımlarınızı bekliyorum. Benim, tadı damağımda kalan birkaç yapım da şu şekilde sıralayabilirim.
-The last of us part 1 (2. si pc ye gelmedi diye biliyorum ona da bakıcam)
-Uncharted serisi
-dying light 1 (2. sinden hala emin olamadım sararmı diye)

Merak ettiğim seriler:
Spiderman
god of war
Alan wake
Horizon
Resident evil

Bu tarz bilindikler olmayadabilir ama neredeyse başyapıt istiyorum :D

Arkadaşlar, fiyat limiti olmadan, çok eskilere kaçmadan, hikayesi on numara (pc platform) oyun önerileri istiyorum. Lütfen özene bezene yardımlarınızı bekliyorum. Benim, tadı damağımda kalan birkaç yapım da şu şekilde sıralayabilirim.
-Uncharted serisi

Merak ettiğim seriler:
Spiderman
god of war
Alan wake
Horizon
Resident evil

Gow ve Spiderman mükemmel horizan araba sürmesi guzel

Biraz eski ama sekiro :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Star wars Jedi fallen order guzeldi

-Uncharted serisi

Merak ettiğim seriler:
Spiderman
god of war
Alan wake
Horizon
Resident evil

Crysıs 1,2,3 şuan epic games de 3 birlikte 120 tl filan steam de hepsi aşırı pahalı epice göre 50 katı pahalı al bence crysıs efsane bir oyun

-Uncharted serisi

Merak ettiğim seriler:
Spiderman
god of war
Alan wake
Horizon
Resident evil

Başyapıt oynamak istiyorsan witcher 3

Başyapıt oynamak istiyorsan witcher 3
kardeşim w3 bi türlü sarmadı beni ya. Hani oyunun ilk 2-3 saati bağlayamadı beni bir türlü

Crysıs 1,2,3 şuan epic games de 3 birlikte 120 tl filan steam de hepsi aşırı pahalı epice göre 50 katı pahalı al bence crysıs efsane bir oyun
crysis ilk başladığım oyunlardan ve yenilenmiş versiyonu dahi sarmadı kardeşim. Çocukluğumun oyunu :D

kardeşim w3 bi türlü sarmadı beni ya. Hani oyunun ilk 2-3 saati bağlayamadı beni bir türlü

crysis ilk başladığım oyunlardan ve yenilenmiş versiyonu dahi sarmadı kardeşim. Çocukluğumun oyunu :D
50 defa oynasam sıkılmam.

Biraz eski ama sekiro :)

Star wars Jedi fallen order guzeldi
sekiroya da bakıcam fakat o da bi souls oyunu sanırım ve şuanlık arka planda bırakıyorum. Souls vs benzeri olarak eğer başlarsam black myth wukong düşünüyorum ama eyvallah sekiro da soulslarda ilk sırada listemde :) :)

ya w3 e kimse kötü diyemez zaten, hele ki bukadar seveni varken. Ama beni birtürlü saramadı abi oyun çözemedim
Valla dostum anlaman için 3 tane oyununu indirceksin kalıcak 1. Bitirip hemen 2. Sine 2 bitti hemen 3. Ye öyle anlarsın herşeyi tabi Crysis warhead mi ne öyle bir şey vardı 1. Oynadıktan sonra warhead sonra 2. 3.

Geri