RagnarLodbrok
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 217
Bütçem max 1k bu bütçelerde Ryzen 5 7600 için sıvı veya hava soğutucu önerisi verebilir misiniz (Kasa Vento VG20AL, anakart Gigabyte A620M H)?
Kasana da sığar1kya o işlemciyi soğutamazsın.
Peerless Assain var 1300₺ çok iyi soğutur. Phantom spirit de var o biraz daha iyi ama 1700 falan
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 Hava Soğutucu
Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
1500e falan da çıkabilirim hocam daha üstü zorlar.1kya o işlemciyi soğutamazsın.
Peerless Assain var 1300₺ çok iyi soğutur. Phantom spirit de var o biraz daha iyi ama 1700 falan
![]()
Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kasana da sığar
Hocam sistemi aslında arkadaşıma topladık kendisi de 2. ele hiç sıcak birisi değil o yüzden kabul edeceğini sanmam ama yine de teşekkür ederim.phantom spirit verebilirim istersen hocam sıvı soğutma alacağım 1399 a aldım aynı fiyata verebilirim rgb olanı
Üstte arkadaşın attığı soğutma ile performans farkı fiyat farkına değer mi hocam?Uygun fiyata işini çözmek istersen x123 fana alabilirsin. O işlemciye yeterli.
Değer de uyguna işini çözmek istersen bu fan da yeterli. İyi bir fan arkadaşın attığı. Fiyatı da güzel.Üstte arkadaşın attığı soğutma ile performans farkı fiyat farkına değer mi hocam?
Tamamdır teşekkür ederim.Değer de uyguna işini çözmek istersen bu fan da yeterli. İyi bir fan arkadaşın attığı. Fiyatı da güzel.
3 4 haftalık hocamHocam sistemi aslında arkadaşıma topladık kendisi de 2. ele hiç sıcak birisi değil o yüzden kabul edeceğini sanmam ama yine de teşekkür ederim.
Tamamdır o zaman benim attığımı alabilirsin gayet güzel. Volkanın attığı soğutma yaklaşık 3 derece fark ediyor.1500e falan da çıkabilirim hocam daha üstü zorlar.
Phantom spirit yeterli değil mi hocam neden sıvı soğutma geçiyorsun?phantom spirit verebilirim istersen hocam sıvı soğutma alacağım 1399 a aldım aynı fiyata verebilirim rgb olanı
bunu aldım bende beklemedeyim1kya o işlemciyi soğutamazsın.
![]()
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kasana da sığar
Sıvı soğutma değil zaten @LoserIl hocamın attığını aldım.https://www.gaming.gen.tr/urun/3848...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ 5600x i çok rahat soğutuyor hocam 7600 üde soğutur boşuna sıvı soğutmaya ek masraf etmeyin.100 lira daha ekleyip argb modelinide alabilirsiniz.
hayırlı olsun hocamSıvı soğutma değil zaten @LoserIl hocamın attığını aldım.