Çözüldü✓ Ryzen 5 7600 için soğutucu önerisi

RagnarLodbrok

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
217
Bütçem max 1k bu bütçelerde Ryzen 5 7600 için sıvı veya hava soğutucu önerisi verebilir misiniz (Kasa Vento VG20AL, anakart Gigabyte A620M H)?

1kya o işlemciyi soğutamazsın.
Peerless Assain var 1300₺ çok iyi soğutur. Phantom spirit de var o biraz daha iyi ama 1700 falan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peerless Assain var 1300₺ çok iyi soğutur. Phantom spirit de var o biraz daha iyi ama 1700 falan
Kasana da sığar

Kasana da sığar
1500e falan da çıkabilirim hocam daha üstü zorlar.

Uygun fiyata işini çözmek istersen x123 fana alabilirsin. O işlemciye yeterli.

phantom spirit verebilirim istersen hocam sıvı soğutma alacağım 1399 a aldım aynı fiyata verebilirim rgb olanı
Hocam sistemi aslında arkadaşıma topladık kendisi de 2. ele hiç sıcak birisi değil o yüzden kabul edeceğini sanmam ama yine de teşekkür ederim.

Uygun fiyata işini çözmek istersen x123 fana alabilirsin. O işlemciye yeterli.
Üstte arkadaşın attığı soğutma ile performans farkı fiyat farkına değer mi hocam?

Üstte arkadaşın attığı soğutma ile performans farkı fiyat farkına değer mi hocam?
Değer de uyguna işini çözmek istersen bu fan da yeterli. İyi bir fan arkadaşın attığı. Fiyatı da güzel.

1500e falan da çıkabilirim hocam daha üstü zorlar.
Tamamdır o zaman benim attığımı alabilirsin gayet güzel. Volkanın attığı soğutma yaklaşık 3 derece fark ediyor.

Ayrıca @Volkan:/ ikinci el ürün reklamı yapmak yasak bir dahakine dikkat et lütfen. Ben rapor etmem de başkası eder

phantom spirit verebilirim istersen hocam sıvı soğutma alacağım 1399 a aldım aynı fiyata verebilirim rgb olanı
Phantom spirit yeterli değil mi hocam neden sıvı soğutma geçiyorsun?

Kasana da sığar
bunu aldım bende beklemedeyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,982
Üyeler
184,710
Son üye
1Luger1