Bit pazarları

Ama iyi şeyler de yakalanıyor. Ben geçen 30 liraya orijinal Asus şarj adaptörü aldım laptop için. Aynısı 120 TL dışarda :D
Ne güzel valla bide rtx 2060 fln adam 200 e bırakıyor düşünseneze bozuk olsa bile direk alırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

düşünmüyor değilim ama corona var :)
Eee önlem almadan da gitmem yani :D

Valla beende ilk defa gidip araştıracağım çok merak ediyorum böle yerleri gezip keşfetmeyi ve alışveriş yapmayı
Sana tavsiye cüzdanını arka cebinde taşıma. Hatta mümkünse götürme. Paranı da hep 5lik 10luk şekilde bozdur. Normal ön cebinde taşı.

Ne güzel valla bide rtx 2060 fln adam 200 e bırakıyor düşünseneze bozuk olsa bile direk alırım

Bizim burda bit pazarı hala kapalı coronadan dolayı. Belediye açmıyor. Muhtemelen Türkiye nin çoğu yerinde hala kapalı.

Sana tavsiye cüzdanını arka cebinde taşıma. Hatta mümkünse götürme. Paranı da hep 5lik 10luk şekilde bozdur. Normal ön cebinde taşı.
Valla öyle bir soledinki pazara değilde bagcilara gidiyormuş gibi hissettim

Bit pazarları eski ürünler sattığı için RTX falan bulman imkansıza yakın. Bulacağın ekran kartı GTX 700 serisinden yukarı olmayacaktır :D

Bizim burda bit pazarı hala kapalı coronadan dolayı. Belediye açmıyor. Muhtemelen Türkiye nin çoğu yerinde hala kapalı.
Aa hiç aklıma gelmedi kapalı olabilir aslinda

kredi kartı diyecem adamlarda post makinesi varmıdır acaba :D
Hayır full nakit çalışıyorlar. Satılan ürünler genelde çalıntı oluyor zaten.

Valla öyle bir soledinki pazara değilde bagcilara gidiyormuş gibi hissettim
Yok aslında yapacağın şey çok basit. Sadece paranı çaldırmayacaksın. Yoksa kimse sana bişey demez orda. Dikkat etmen gereken başka bir şey yok.

Aa hiç aklıma gelmedi kapalı olabilir aslinda
Hele İstanbul gibi bir yerde açık olması çok zor.

Hayır full nakit çalışıyorlar. Satılan ürünler genelde çalıntı oluyor zaten.
Bence çalıntı değilde internetten izlediklerime göre çoğu kasalardan çıkartılan ekran kartları veya işlemci vb

İstanbul ümraniye civarında oturuyorum üsküdar kadıköy taksim eminönü beşiktaş civarında oturan varsa oralarda bitpazarı varmı merak ettim sadece konunu sorusuna cevap verirseniz sevinirim bu yazdığım yerlerde bit pazarları varmıdır teknoloji olarak
Corona olsa da olmasada şittedle eldivenle gidilmesini tercih ederim. Sarıcıdan izinsiz eşyayı kurcalamamakda önemli

Bence çalıntı değilde internetten izlediklerime göre çoğu kasalardan çıkartılan ekran kartları veya işlemci vb
Ürünler derken genelleme yaptım. Satan kişiler genelde ne sattıklarını bilmezler mesela.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,526
Üyeler
186,504
Son üye
Yaşar001
Geri