8400F DİP FİYAT BUDUR !

sbalik61

80+
Reaksiyon skoru
9

Dfs bilgisayar eskiler bilir, bilmeyenler için ben kendim de buradan alışveriş yaptım bir sorun yaşamamıştım.
Piyasanın en uygun fiyatı burada, havale ile ödeme yapılırsa daha da düşüyor fiyat bir like kafi.

Dfs bilgisayar eskiler bilir, bilmeyenler için ben kendim de buradan alışveriş yaptım bir sorun yaşamamıştım.
Piyasanın en uygun fiyatı burada, havale ile ödeme yapılırsa daha da düşüyor fiyat bir like kafi.
Dfs bilgisayar siz misini acaba, şüphelendim de 2 defa görüyorum aynı konuyu. (!) :D

Kutusuz fansiz olan bu

Dfs bilgisayar siz misini acaba, şüphelendim de 2 defa görüyorum aynı konuyu. (!) :D
Alakam yoktur, donanım arşivi kadar olmasakda kendi çapımızda bi fp sistem topladığımız bileşen incelediğimiz kanalımız var orada gezerken bulmuştuk bu fiyatı . Siteyi de yaklaşık 2-3 yıldır takip ediyorum. Kendim 7600x ve b650m anakartımı oradan almıştım fiyatı çok iyiydi diye 1 sene önce. O diğer konuyu görünce bende paylaşayım dedim. Bu sitede daha da ucuz çünkü.

700 800 daha koyup 7500f daha mantıklı, ddr5 dizen adama o fark zaten koymaz, 8400f max ederi 4-4.5

gereksiz bi işlemci 7500f varken ederi 4k civarı

Dfs bilgisayar işlemci garantisine kim bakıyor ürünler ditribütör garantili mi yokda Dfs bilgisayar'ın kendisi mi?

sanırım baya insan 8000 diye güçlü yeni nesil zannetmiş. 8400f'in alınabilir mantıklı fiyat bandı 4000-4500tl bandıdır. bu fiyatları görmediğiniz müddetçe 7500f kovalayın. özellikle online oyun severler 8400f'ten ziyade direk 7500f'e yapışın.

Önceki seneler fav işlemci olarak 5600 f/p idi bu sene 7500f f/p çoğu ekran kartına gidecek tam bir işlemci canavari

Dfs bursa üyeliği vardi

Dfs iyidir. 8400f daha ucuz olmalı normalde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,892
Üyeler
188,847
Son üye
hasanvural
Geri