vatandan 4070s sistem nasıl sizce?

Bence fena değil
bana da oyle geldi s olması özellikle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence alınabilir,ama daha iyi fırsat gelme ihtimali var ,vatanda veya başka sitelerde
şöyle bişey 2 gün bekledim bütün sistemlerin fiyat 1-2k arttı itopya gaming gen vs. birde taksitle tahsil etmem gereken bir miktar parayı böyle tahsil edecegim. O yüzden taksitli lazım bir vatan kaldı elimde gaminggende taksit bıraktı.

7900gre li sistemlere bakabilirsiniz

bana da oyle geldi s olması özellikle

şöyle bişey 2 gün bekledim bütün sistemlerin fiyat 1-2k arttı itopya gaming gen vs. birde taksitle tahsil etmem gereken bir miktar parayı böyle tahsil edecegim. O yüzden taksitli lazım bir vatan kaldı elimde gaminggende taksit bıraktı.
O zaman alabilirsin bence , fiyatı çok uygun ve performansi çok yüksek bı sistem

Giriş seviyesi

Bu sistemi ben de takip ediyorum , fiyat uygun gibime geliyor ancak daha iyi fırsatlar gelebilir diye bekliyorum.Tabi ram vs ssd kısmında özelleştirme yapılmalı , ayrıca msi kasa yerine cougar kasa daha mı iyi olur diye düşünüyorum , kasalar çok iyi değil gibi.

resim_2024-09-03_211158071.png

Giriş seviyesi
4070 s ve r5 7500F li bir sistem neden giriş seviyesi oluyor hocam ? diğer bileşenlerden dolayı mı ?

2 Fanlı zotac 4070 super ısınmaz mı? Kullanan varsa söyleyebilir. 4070 super ısınan bir kart 2 fan yeterli olmayabilir. Tahmin yürütüyorum sadece.

Bu sistemi ben de takip ediyorum , fiyat uygun gibime geliyor ancak daha iyi fırsatlar gelebilir diye bekliyorum.Tabi ram vs ssd kısmında özelleştirme yapılmalı , ayrıca msi kasa yerine cougar kasa daha mı iyi olur diye düşünüyorum , kasalar çok iyi değil gibi.

Alıntıyı görüntüle

4070 s ve r5 7500F li bir sistem neden giriş seviyesi oluyor hocam ? diğer bileşenlerden dolayı mı ?
Parçaların modelleri giriş seviyesi + 7500f te yüksek bir işlemci değil ama ne kadar ekmek o kadar köfte

Parçaların modelleri giriş seviyesi + 7500f te yüksek bir işlemci değil ama ne kadar ekmek o kadar köfte
hocam fiyatta ona göre simdi birde benim hedefimde ultima 7800xt gibi kasalar vardıda gaming gen sagolsun 6 taksiti kaldırdı yoksa 5 7500f 7800xt kombinasyonunu istiyorum ama işte taksit lazım baska ödemelerde var cıkaramıyoz maalesef direkt şak diye.

Geri