- Bütçe
- 40000
https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-4070-super-12gb-a620m-e-500gb-ssd-16gb-ram.html arkadaşlar taksitle almam gerektigi icin burdan almayı dusunuyorum sistem nasıl sizce? Daha iyisi yakın zamanda gelir mi sizce?
Bence alınabilir,ama daha iyi fırsat gelme ihtimali var ,vatanda veya başka sitelerdehttps://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-4070-super-12gb-a620m-e-500gb-ssd-16gb-ram.html arkadaşlar taksitle almam gerektigi icin burdan almayı dusunuyorum sistem nasıl sizce? Daha iyisi yakın zamanda gelir mi sizce?
bana da oyle geldi s olması özellikleBence fena değil
şöyle bişey 2 gün bekledim bütün sistemlerin fiyat 1-2k arttı itopya gaming gen vs. birde taksitle tahsil etmem gereken bir miktar parayı böyle tahsil edecegim. O yüzden taksitli lazım bir vatan kaldı elimde gaminggende taksit bıraktı.Bence alınabilir,ama daha iyi fırsat gelme ihtimali var ,vatanda veya başka sitelerde
O zaman alabilirsin bence , fiyatı çok uygun ve performansi çok yüksek bı sistembana da oyle geldi s olması özellikle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şöyle bişey 2 gün bekledim bütün sistemlerin fiyat 1-2k arttı itopya gaming gen vs. birde taksitle tahsil etmem gereken bir miktar parayı böyle tahsil edecegim. O yüzden taksitli lazım bir vatan kaldı elimde gaminggende taksit bıraktı.
4070 s ve r5 7500F li bir sistem neden giriş seviyesi oluyor hocam ? diğer bileşenlerden dolayı mı ?Giriş seviyesi
Parçaların modelleri giriş seviyesi + 7500f te yüksek bir işlemci değil ama ne kadar ekmek o kadar köfteBu sistemi ben de takip ediyorum , fiyat uygun gibime geliyor ancak daha iyi fırsatlar gelebilir diye bekliyorum.Tabi ram vs ssd kısmında özelleştirme yapılmalı , ayrıca msi kasa yerine cougar kasa daha mı iyi olur diye düşünüyorum , kasalar çok iyi değil gibi.
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
4070 s ve r5 7500F li bir sistem neden giriş seviyesi oluyor hocam ? diğer bileşenlerden dolayı mı ?
hocam naptınız yaGiriş seviyesi
Neden giriş seviyesihocam naptınız ya
hocam fiyatta ona göre simdi birde benim hedefimde ultima 7800xt gibi kasalar vardıda gaming gen sagolsun 6 taksiti kaldırdı yoksa 5 7500f 7800xt kombinasyonunu istiyorum ama işte taksit lazım baska ödemelerde var cıkaramıyoz maalesef direkt şak diye.Parçaların modelleri giriş seviyesi + 7500f te yüksek bir işlemci değil ama ne kadar ekmek o kadar köfte