vatandan 4070s sistem nasıl sizce?

Bence fena değil
bana da oyle geldi s olması özellikle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence alınabilir,ama daha iyi fırsat gelme ihtimali var ,vatanda veya başka sitelerde
şöyle bişey 2 gün bekledim bütün sistemlerin fiyat 1-2k arttı itopya gaming gen vs. birde taksitle tahsil etmem gereken bir miktar parayı böyle tahsil edecegim. O yüzden taksitli lazım bir vatan kaldı elimde gaminggende taksit bıraktı.

7900gre li sistemlere bakabilirsiniz

bana da oyle geldi s olması özellikle

şöyle bişey 2 gün bekledim bütün sistemlerin fiyat 1-2k arttı itopya gaming gen vs. birde taksitle tahsil etmem gereken bir miktar parayı böyle tahsil edecegim. O yüzden taksitli lazım bir vatan kaldı elimde gaminggende taksit bıraktı.
O zaman alabilirsin bence , fiyatı çok uygun ve performansi çok yüksek bı sistem

Giriş seviyesi

Bu sistemi ben de takip ediyorum , fiyat uygun gibime geliyor ancak daha iyi fırsatlar gelebilir diye bekliyorum.Tabi ram vs ssd kısmında özelleştirme yapılmalı , ayrıca msi kasa yerine cougar kasa daha mı iyi olur diye düşünüyorum , kasalar çok iyi değil gibi.

resim_2024-09-03_211158071.png

Giriş seviyesi
4070 s ve r5 7500F li bir sistem neden giriş seviyesi oluyor hocam ? diğer bileşenlerden dolayı mı ?

2 Fanlı zotac 4070 super ısınmaz mı? Kullanan varsa söyleyebilir. 4070 super ısınan bir kart 2 fan yeterli olmayabilir. Tahmin yürütüyorum sadece.

Bu sistemi ben de takip ediyorum , fiyat uygun gibime geliyor ancak daha iyi fırsatlar gelebilir diye bekliyorum.Tabi ram vs ssd kısmında özelleştirme yapılmalı , ayrıca msi kasa yerine cougar kasa daha mı iyi olur diye düşünüyorum , kasalar çok iyi değil gibi.

Alıntıyı görüntüle

4070 s ve r5 7500F li bir sistem neden giriş seviyesi oluyor hocam ? diğer bileşenlerden dolayı mı ?
Parçaların modelleri giriş seviyesi + 7500f te yüksek bir işlemci değil ama ne kadar ekmek o kadar köfte

Parçaların modelleri giriş seviyesi + 7500f te yüksek bir işlemci değil ama ne kadar ekmek o kadar köfte
hocam fiyatta ona göre simdi birde benim hedefimde ultima 7800xt gibi kasalar vardıda gaming gen sagolsun 6 taksiti kaldırdı yoksa 5 7500f 7800xt kombinasyonunu istiyorum ama işte taksit lazım baska ödemelerde var cıkaramıyoz maalesef direkt şak diye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,159,244
Üyeler
184,125
Son üye
Ramonaks
Geri