knk dc chrome epic lol açık nasıl boşta bu kadar şey açıksa normalHocalarim selam, forum da gezerken ram ile alakali bir soru gordum ve kontrol etmek icin bir baktim. Ve durum ekte ki gibi. Neredeyse bosta 8GB kullaniyor bu normal mi?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam discord chrome lol fln açıkken buna boşta demek pek olmaz sankiHocalarim selam, forum da gezerken ram ile alakali bir soru gordum ve kontrol etmek icin bir baktim. Ve durum ekte ki gibi. Neredeyse bosta 8GB kullaniyor bu normal mi?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
bende epic veHocalarim selam, forum da gezerken ram ile alakali bir soru gordum ve kontrol etmek icin bir baktim. Ve durum ekte ki gibi. Neredeyse bosta 8GB kullaniyor bu normal mi?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
peki knk bende epic ve chrome açıken 7 gb kullanıyo bu normalmiHocam discord chrome lol fln açıkken buna boşta demek pek olmaz sanki. Ayrıca normaldir sadece discord ile chrome kapa yüzde 35-34'lere iniyor zaten ama bu haliyle aşırı normal
E normal hocam chrome 700-900 arasına çıkıyor zaten video fln izlersen 1gb ram kullanıyorbende epic ve
peki knk bende epic ve chrome açıken 7 gb kullanıyo bu normalmi
Evet. Boş dediğin arka planda hiçbir şey açık olmayacak.bende epic ve
peki knk bende epic ve chrome açıken 7 gb kullanıyo bu normalmi
600 700 kullanıyoE normal hocam chrome 700-900 arasına çıkıyor zaten video fln izlersen 1gb ram kullanıyor
tamam hocam epic games gözükmeyen şeyi 300 400 kullanıyomuş oyun iniyo diye galiba aşşa kaydırırken gördümEvet. Boş dediğin arka planda hiçbir şey açık olmayacak.
Arkada açık olan uygulamalarla 7 görmüşsünüz kapatınca en normal seviyesine döner 30-40 arasına600 700 kullanıyo
tamam hocam epic games gözükmeyen şeyi 300 400 kullanıyomuş oyun iniyo diye galiba aşşa kaydırırken gördüm