Yardım BU RAM KULLANIMI NORMAL MI?

Jhii

80+
Reaksiyon skoru
54
Hocalarim selam, forum da gezerken ram ile alakali bir soru gordum ve kontrol etmek icin bir baktim. Ve durum ekte ki gibi. Neredeyse bosta 8GB kullaniyor bu normal mi?
1.PNG
2.PNG

Hocalarim selam, forum da gezerken ram ile alakali bir soru gordum ve kontrol etmek icin bir baktim. Ve durum ekte ki gibi. Neredeyse bosta 8GB kullaniyor bu normal mi?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam discord chrome lol fln açıkken buna boşta demek pek olmaz sanki😀. Ayrıca normaldir sadece discord ile chrome kapa yüzde 35-34'lere iniyor zaten ama bu haliyle aşırı normal

Hocalarim selam, forum da gezerken ram ile alakali bir soru gordum ve kontrol etmek icin bir baktim. Ve durum ekte ki gibi. Neredeyse bosta 8GB kullaniyor bu normal mi?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
bende epic ve
Hocam discord chrome lol fln açıkken buna boşta demek pek olmaz sanki😀. Ayrıca normaldir sadece discord ile chrome kapa yüzde 35-34'lere iniyor zaten ama bu haliyle aşırı normal
peki knk bende epic ve chrome açıken 7 gb kullanıyo bu normalmi

Tamam hocam sıkıntı yok merak etmeyin
600 700 kullanıyo

tamam hocam epic games gözükmeyen şeyi 300 400 kullanıyomuş oyun iniyo diye galiba aşşa kaydırırken gördüm
Arkada açık olan uygulamalarla 7 görmüşsünüz kapatınca en normal seviyesine döner 30-40 arasına

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,877
Üyeler
185,968
Son üye
Xworf141
Geri