Çözüldü✓ Rufus ile windows yazdırmaya çalıştıgımda hata alıyorum

Reaksiyon skoru
4
merhabalar öncelikle hatadan bahsediyim windows u rufus ile usb ye yazdırmaya çalıştıgımda şı hatayı alıyorum ve başarısız diyip olmuyor ne yaptıysam çözemedim 3 farkı flash bellek denedim ama nafile hata yine aynı her turlu yazdırmayı denedım mbr de olmuyor gpt de nasıl çözebilirim ?

Ekler

• Ekran Görüntüsü (39).png
    Ekran Görüntüsü (39).png
    59.2 KB · Hit: 190
Nerden indirdiysen başka bir ISO bulup indir.

ISO dosyasına bu yazılımla SHA1 kontrolü yapın. Aşağıdaki değer çıkmaz ise dosya bozuk inmiştir.

SHA1: 40e76c8dcdf55c5bcafe7e146a06e2c74c5da66d

ISO dosyasına bu yazılımla SHA1 kontrolü yapın. Aşağıdaki değer çıkmaz ise dosya bozuk inmiştir.

SHA1: 40e76c8dcdf55c5bcafe7e146a06e2c74c5da66d
şimdi indiriyorum programı eğer bozuk çıkarsa başka nerden indiricem ki win 11 iso dosyasını
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

senın attıgın kodu alta yapıştırdım böyle diyor bozuk galiba napabilirim peki

Ekler

• Screenshot_52.png
    Screenshot_52.png
    10.6 KB · Hit: 90
şimdi indiriyorum programı eğer bozuk çıkarsa başka nerden indiricem ki win 11 iso dosyasını

senın attıgın kodu alta yapıştırdım böyle diyor bozuk galiba napabilirim peki
Evet bozukmuş. Buradan indirebilirsiniz.

Son düzenleme:
Yeniden indirmeniz lazım. Bir kopukluk yaşanmış olabilir. Eğer yok indirmem bu kesin düzgün bir isodur diyorsanız; onun da bir çözümü var ama ben buna hilekarlık diyorum :D
nasıl duzeltıcem isoyu cidden 2 defa ındırdım farklı bılgısayarda denedım yıne bır ıse yaramadı bence sorun farklı internetimde pek iyi değil çözumunu soylersenız sevınırım cıdden

nasıl duzeltıcem isoyu cidden 2 defa ındırdım farklı bılgısayarda denedım yıne bır ıse yaramadı bence sorun farklı internetimde pek iyi değil çözumunu soylersenız sevınırım cıdden
* Çalıştığına emin olduğunuz herhangi bir Windows işletim sistemi ISO dosyasını Rufus'a gösterip, o ISO ile flash diskinizi biçimlendirin.
* Biçimlendirme bittikten sonra flash disk içerisindeki işletim sistemi dosyalarının tümü seçip, sağ tıklayıp silin.
* Microsoft'tan en son indirmiş olduğunuz Windows 11 ISO dosyasının içini açın; içerisindeki dosyaların tümünü seçin; kopyalayın; flash disk içerisine yapıştırın.

Son düzenleme:
1-) Ventoy ile
2-) Çalıştığına emin olduğunuz bir işletim sistemi isosunu Rufus'a gösterip biçimlendirin. Biçimlendirdikten sonra flash içerisindeki işletim sistemi dosyalarını sağ tıklayıp silin. Elinizdeki 11 isosunu lokale bağlayıp; içerisindeki tüm sistem dosyalarını tümünü seçip kopyalayıp flash içerisine atın. (Hilekarlık dediğim kısım bu kısımdı :) )
anladımda bunları nasıl yapıcam kafam çok karıştı mesela ventoy ile nasıl duzelte bilirim şuan AtlasOS kullanıyorum windows deil yanı

Evet bozukmuş. Buradan indirebilirsiniz.
attığınız 11 iso sunu tekrar ındırdım ve programla değerini ölçtüm ama hala sonuç aynı çıkıyor değer uyuşmuyor eksik inmiş olamaz bence

@Emre Zengin nasıl düzelte bilirim yardımcı olurmusun lutfen

Son düzenleme:
anladımda bunları nasıl yapıcam kafam çok karıştı mesela ventoy ile nasıl duzelte bilirim şuan AtlasOS kullanıyorum windows deil yanı

attığınız 11 iso sunu tekrar ındırdım ve programla değerini ölçtüm ama hala sonuç aynı çıkıyor değer uyuşmuyor eksik inmiş olamaz bence

@Emre Zengin nasıl düzelte bilirim yardımcı olurmusun lutfen
Yukarıdaki anlatımı editledim. Hızlı düşündüğüm gibi yazmışım daha önce :) Ventoy olayı Atlas OS da tartışmalı olabilir çünkü.

Yukarıdaki anlatımı editledim. Hızlı düşündüğüm gibi yazmışım daha önce :) Ventoy olayı Atlas OS da tartışmalı olabilir çünkü.
İSO dosyasını sağ tıklayıp bağla diyip içindekinleri kopyalayıp flash blleğe mı atıcam şimdi anladıgım kadarıyla

Geri