Hangi sistem daha iyi

Mert 7

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
32999
https://www.incehesap.com/warrior-silver-pbm-hazir-sistem-fiyati-46114/#tabs Eğer sizde baktıysanız sisteme msı ekran kartı 2 fanlı ve işlemcisi tray işlemci ssd olarak da msi.

https://www.itopya.com/planet-rapid...8gb16gb-ddr5512gb-nvme-m2-_h24897#kategori_20 bu sistemin ekran kartıda gigabyte 3 fanlı ve işlemciai mpk işlemci ssd diğerinden birazdaha kötü
Sistemi pazartesi spraiş etmeyi düşünüyorum sizce hangisini tercih etmeliyim?
Bu sisteme aynı ramdan bir adet daha ekleyip alabilirsiniz. Birde bu fanı eklerseniz gayet iyi olur.

Bu sisteme aynı ramdan bir adet daha ekleyip alabilirsiniz. Birde bu fanı eklerseniz gayet iyi olur.
Dostum ben 2 sistemden hangisini tercih etmeliyim haklında soru sordum sen bana yeni sistem öneriyorsun ayrıca amd ekran kartı istemiyorum

Hocam üstteki elemanı aldırmayın. Sırf kendisi aldığı için o sistemi her önüne çıkana öneriyor. Bilgili olduğu bir konu yok sabah akşam forumda insanlara bulaşıyor. Engelleyin geçin.

Attığınız iki sistemin ekran kartlarının Ventus olduğunu görüyorum. 3 fanlı Ventus, diğer MSI'a kıyasla daha güçlü olmasa da VENTUS model ekran kartları arasında kalite olarak daha iyidir. Ayrıca incehesap.com linkli paylaştığınız sistemin güç kaynağı korkunç kötü. Siz en iyisi itopya'da bulunan sistemi seçin.

Tavsiye olarak, ana kartı B650M-B, kasayı Vento yapmanızı öneririm. SSD olarak 1TB yapıp yapmamak size kalmış. Ben ekstra olarak aşağıdaki SSD'lerden birini almanızı öneriyorum. İlk attığım alabileceğiniz en kaliteli SSD iken, bir diğeri şuan için en uygun fiyatlı ve bi okadar da kaliteli olanı.

Ayrıca itopya'dan alacağınız sistemin güç kaynağı idare edebilecek düzeyde bir marka ancak bütçeniz olursa ileri zamanlarda ne olur ne olmaz diye 2. el satıp daha kaliteli bir marka güç kaynağı almanızı öneririm.

Son olarak, eğer ekran kartı yokken illa ki ekran kartı lazım olur derseniz işlemciyi 18₺ farkla 7600 yapabilirsiniz. 7500F ve 7600 arasındaki tek fark, 7600'de entegre grafik kartının bulunması. Bu grafik kartı, hali hazırda sistemde 4060Ti takılıyken çalışmıyor ancak olurda bir gün bir sorun çıkarsa diye 7600 alabilirsiniz.

Sistemin fiyatı birazcık pahalı ancak genel olarak alınır bir sistem. Şimdiden hayırlı olsun.

Son düzenleme:
Hocam üstteki elemanı aldırmayın. Sırf kendisi aldığı için o sistemi her önüne çıkana öneriyor. Bilgili olduğu bir konu yok sabah akşam forumda insanlara bulaşıyor. Engelleyin geçin.

Attığınız iki sistemin ekran kartlarının Ventus olduğunu görüyorum. 3 fanlı Ventus, diğer MSI'a kıyasla daha güçlü olmasa da VENTUS model ekran kartları arasında kalite olarak daha iyidir. Ayrıca incehesap.com linkli paylaştığınız sistemin güç kaynağı korkunç kötü. Siz en iyisi itopya'da bulunan sistemi seçin.

Tavsiye olarak, ana kartı B650M-B, kasayı Vento yapmanızı öneririm. SSD olarak 1TB yapıp yapmamak size kalmış. Ben ekstra olarak aşağıdaki SSD'lerden birini almanızı öneriyorum. İlk attığım alabileceğiniz en kaliteli SSD iken, bir diğeri şuan için en uygun fiyatlı ve bi okadar da kaliteli olanı.

Ayrıca itopya'dan alacağınız sistemin güç kaynağı idare edebilecek düzeyde bir marka ancak bütçeniz olursa ileri zamanlarda ne olur ne olmaz diye 2. el satıp daha kaliteli bir marka güç kaynağı almanızı öneririm.

Son olarak, eğer ekran kartı yokken illa ki ekran kartı lazım olur derseniz işlemciyi 18₺ farkla 7600 yapabilirsiniz. 7500F ve 7600 arasındaki tek fark, 7600'de entegre grafik kartının bulunması. Bu grafik kartı, hali hazırda sistemde 4060Ti takılıyken çalışmıyor ancak olurda bir gün bir sorun çıkarsa diye 7600 alabilirsiniz.

Sistemin fiyatı birazcık pahalı ancak genel olarak alınır bir sistem. Şimdiden hayırlı olsun.
Öncelikle yardımınız için teşekkür ederim ssd 1 tb yapamayı düşünmüyorum yakın zamnada çünkü param sisteme zar zor yetiyor anakartı neden değiştirmeyi önerdiğini öğrenebilir miyim?
Ve galiba 7600 ghz olarak daha iyi 3.8
yazıyor yani açıkcası şimdilik kararım itopyadan yana verdim pazartesi spraiş vereceğim tekrardan yardımınız için çok teşekkür ederim.

Kasayı güç kaynağını anakartı değiştirdi diyelim 38k para verdiriyorsun. 4060ti 8gb sisteme mi sahip olacak ? Bu paraya nerdeyse 4070 super alıyor insanlar. Birde beni eleştiriyor. Attığım sistem 4060ti dan iyi. Amd istemiyorum dememiş ilk soruda. Sorusuna yanıt verip kazıklatayım mı arkadaşı ?
Benim hakkımda ileri geri konuşacak birisi değilsin işine bak.

Son düzenleme:
B serisi ekran kartı A serisine kıyasla çok çok daha iyidir hocam. Detaylamasına ineriz gerekirse ancak gerek yok. Güvenin bana. Hangi forumu kurcalarsanız kurcalayın aradaki fiyat farkına değeceğini söylediklerini görebilirsin. Keşke 2. M.2 SSD yuvası olsaydı B serisi anakartta ancak yok, yapacak bir şey de yok.

Kasayı güç kaynağını anakartı değiştirdin diyelim 38k para verdiriyorsun. 4060ti 8gb sisteme mi sahip olacak ? Bu paraya nerdeyse 4070 super alıyor insanlar. Birde beni eleştiriyor. Attığım sistem 4060ti dan iyi. Amd istemiyorum dememiş ilk soruda. Sorusuna yanıt verip kazıklatayım mı arkadaşı ?
Benim hakkımda ileri geri konuşacak birisi değilsin işine bak.
Kankam ilk olarak ne bu sinir ikinci olarak amd istemiyorum demesem bile orda başlıktada yazıyor hangi iki sistemi almalıyım diye
ha sen itopyadakini yada incehsaptakini al daha iyi yönleri v.b falan dedikten sonra ama son kararım olarak bu sistemler yerine tebilondaki sistemi alabilirsin diyebilirsin sen böyle söylemek yerine direk bana bunu al diyorsun ben senden farklı bir sistem istemiyorum

Lan adama ne çok yüklenmişsiniz. Sadece bi öneri vermiş senin iyiliğini düşündüğü ve senin attığınız sistemlere göre daha iyi bir sistem atmış. Ayrıca yukarıda ki arkadaşımız da yorumları hiç hoş değil arkadaşın iyiliğinizden başka birley düşündüğü yok kii bana da yardımı dokunmuştu.

Lan adama ne çok yüklenmişsiniz. Sadece bi öneri vermiş senin iyiliğini düşündüğü ve senin attığınız sistemlere göre daha iyi bir sistem atmış. Ayrıca yukarıda ki arkadaşımız da yorumları hiç hoş değil arkadaşın iyiliğinizden başka birley düşündüğü yok kii bana da yardımı dokunmuştu.
Dostum kimseye yüklenmedik sadece neden ben sana soru sorarken sistem atdım dedim hepsi bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

B serisi ekran kartı A serisine kıyasla çok çok daha iyidir hocam. Detaylamasına ineriz gerekirse ancak gerek yok. Güvenin bana. Hangi forumu kurcalarsanız kurcalayın aradaki fiyat farkına değeceğini söylediklerini görebilirsin. Keşke 2. M.2 SSD yuvası olsaydı B serisi anakartta ancak yok, yapacak bir şey de yok.
Dedikleriniz doğrudur hocam güveniyorum da maalesef param dahada yukarı çıkmaz o yüzden bunla devam edeceğiz bir süre ondan sonra ssd anakart değişkliğine gideriz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,932
Üyeler
184,358
Son üye
cetman
Geri