Scorp!on
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,384
muhtemelen açık fark edildi reisher şeyi doğruladım eksik kalmadı şans oyunlarına girip eft yapabiliyorum ama kriptoya tıkladığım an hata yazıyor
muhtemelen açık fark edildi reisher şeyi doğruladım eksik kalmadı şans oyunlarına girip eft yapabiliyorum ama kriptoya tıkladığım an hata yazıyor
hayır para çekme kısmı açık çünkü 1 ocakta çekilebilir denmişti ben aradığımdaAçıklık bir durum. Yokki kampanya zaten
Paribu için kimlik bilgileri gereklikayıt olurken ne soruyorlar
kişisel bilgilerin lazım kimliğini yanında tutup canlı görüşme yapıyorsun akbank müşteri temsilcisiyleHocam akbanka üye olmak için sadece kimlik bilgileri yeterli mi yoksa başka neler yapmamuz gerekiyo
ohoookişisel bilgilerin lazım kimliğini yanında tutup canlı görüşme yapıyorsun akbank müşteri temsilcisiyle
akbank hesabım varkişisel bilgilerin lazım kimliğini yanında tutup canlı görüşme yapıyorsun akbank müşteri temsilcisiyle
ama akbank uygulasında kripto kısmına giremiyorum paribuda sorun yok şu anlıkmuhtemelen açık fark edildi reis
paribu hesabı açman lazım kodu yazmayı unutmaakbank hesabım var
işte mesele akbank hesabındaama akbank uygulasında kripto kısmına giremiyorum paribuda sorun yok şu anlık
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
paribu hesabı açman lazım kodu yazmayı unutma
akbank hesabıma kriptodan parayı sadece paribudan mı çekebiliyorumişte mesele akbank hesabında
onu bilmiyorumakbank hesabıma kriptodan parayı sadece paribudan mı çekebiliyorum