Bilgisayar güç düğmesine basınca tepki vermiyor

Monrch

80+
Reaksiyon skoru
43
Arkadaşlar tüm parçaları ayrı ayrı servise yolladım ve bana hiçbir parçada arıza olmadığını söylediler. Farklı günlerde parçaları teslim aldım ve bugün bilgisayarın kurulumu yaptım. Anakartta CMOS ışığı yanıyor fakat güç düğmesine basıldığında bilgisayar hiçbir tepki vermiyor ne bir ses ne bir görüntü ne bir fan dönmesi bunun sebebi ne olabilir?

Anakart üzerinden iki pine tılayarak start vermeyi dene yine tepkisiz kalırsa PSU çalışıyor mu kontrol et.

Anakart üzerinden iki pine tılayarak start vermeyi dene yine tepkisiz kalırsa PSU çalışıyor mu kontrol et.
Hocam psu anahtarını açınca cmos ışığı yanıyor elektrik gitmese açılacağını sanmam.

Kasadan ayırın anakartı Uzay montaj kurulum deneyin bir de bakalım ne olacak.
Anakartın arka portlarını ve kasanın ön usb kısımlarını elektrik göstergeli Tornavida ile denedim elektrik var fakat güç düğmesine basınca bilgisayarda tepki yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@TyShame Hocam bir fikriniz var mı?

Anakartın arka portlarını ve kasanın ön usb kısımlarını elektrik göstergeli Tornavida ile denedim elektrik var fakat güç düğmesine basınca bilgisayarda tepki yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@TyShame Hocam bir fikriniz var mı?
Hocam bios pilini çıkartıp takmayı deneyebilirsin. Bunu denedikten sonra açılmaz ise Ekran kartının güç kablosunu söküp çalıştırmayı dener misin ? ssd vs çalışacak mı veya onboard ekran kartı var ise anakarta bağla hdmi kablosunu. İşlemcinin fanları dönse yeterli yorum yapabilmem için dediğine göre iişlemci fanları da dönmüyor değil mi ?

F_Panel kablosunu anakarta taktın mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,319
Üyeler
184,613
Son üye
Furkanmerde
Geri