Beyaz- Kablosuz-Türkçe Klavye var mı?

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
2,492
Full klavye tercihimdir ama değilse de sorun değil, alışırım. Beyaz-Gri karışımı falan da olabilir.

Piyasada varsa söylediğim, paylaşırsanız sevinirim. Bütçe sınırı yok.

Türkçe tuş takımı olan klavyelerin geneli parasına değmeyecek klavyeler.Türkçe keycaps alsanız daha iyi olmaz mı?
Var mı hocam peki uyumlu olacak şekilde?

Bu keycap seti ak820 pro ile uyumlu değil. Küçük shift, küçük enter, küçük ctrl,alt ve fn tuşu olan set lazım. O setlerde genelde 126 veya 130 tuşlu setler oluyor. Yani ak820 pro uyumlu Türkçe keycap seti yok. Wraith en son ürettirecekti ona da ne oldu bilemiyorum. Birçok insana ak820 pro sattım kısa sürede ingilice klavyeye alıştılar zaten.
Full klavye tercihimdir ama değilse de sorun değil, alışırım. Beyaz-Gri karışımı falan da olabilir.

Piyasada varsa söylediğim, paylaşırsanız sevinirim. Bütçe sınırı yok.

Bu keycap seti ak820 pro ile uyumlu değil. Küçük shift, küçük enter, küçük ctrl,alt ve fn tuşu olan set lazım. O setlerde genelde 126 veya 130 tuşlu setler oluyor. Yani ak820 pro uyumlu Türkçe keycap seti yok. Wraith en son ürettirecekti ona da ne oldu bilemiyorum. Birçok insana ak820 pro sattım kısa sürede ingilice klavyeye alıştılar zaten.
https://wraithesports.com/products/wraith-turkce-keycap-seti?variant=48562142380225 yapmışlar.

Bir göz atayım da muhtemelen full klavye yine alırım gibi. Evdekilere lazım olabiliyor full klavye, sonra tuşları bulamazlar falan :kekw:

Öneriniz varsa full klavye olarak onu da alabilirim. Beyaz/Gri ve kablosuz olsa yeter.

Geri