arifgngr11
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 198
Ps5 alacağım pro ne kadar olur ve beklediğime değer mi sizce ? Muhtemelen yarın gidip alacağım slim modelini ama sizden de bir fikir almak istedim.
İnşallah böyle olur al-sat yapmaya kullanırım. GTA6 oynar salarım.Bence bi 30-35 k görür gibi
Valla düz ps5 500 dolar , dolar kuruyla bize 17 k olması gerekirken 20 21 de dolaşıyo aradaki fark 4 k. Ps5 pro da 700 dolar o da 24 k falan ediyo hadi onada bi 8-10 ekleseler bile 30-35 k görür min ama kesin bi sonuca varılamaz. İnş 30-35 k olur.İnşallah böyle olur al-sat yapmaya kullanırım. GTA6 oynar salarım.
Bizde dolardan değil de euro'dan hesaplanıyor ama. Öyle hesap edersek nasıl oluyor?Valla düz ps5 500 dolar , dolar kuruyla bize 17 k olması gerekirken 20 21 de dolaşıyo aradaki fark 4 k. Ps5 pro da 700 dolar o da 24 k falan ediyo hadi onada bi 8-10 ekleseler bile 30-35 k görür min ama kesin bi sonuca varılamaz. İnş 30-35 k olur.
Kahreden haber geldi yapacak bi şey yok ,bi tane kendimize bi tane onlara alacaz.enis kirazoğlu son videosunda biri hesap yapmıştı 55 civarı çıkıyor demişti ama ins çıkmaz
O çok abes bir rakam ya ben de izledim. Sanmıyorum o kadar üstüne fiyat bineceğini. Çünkü o fiyata efsane sistemler var yani kim alır ki?enis kirazoğlu son videosunda biri hesap yapmıştı 55 civarı çıkıyor demişti ama ins çıkmaz
Arada 3-5 k oynar devasa bi uçurum olmazBizde dolardan değil de euro'dan hesaplanıyor ama. Öyle hesap edersek nasıl oluyor?
Baktım şimdi.Arada 3-5 k oynar devasa bi uçurum olmaz