🔥İndirim LENOVO İP GAMİNG 3 R5 RTX4050 LAPTOP 23.499TL!!

edm321

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
562
500TL kuponu almayı unutmayın sepete eklenin altında var satıcı trendyol fiyat bence efsane 16GB ram ile geliyor ihtiyacı olan kapsın bence 2-3 ay öncenin fiyatı
Ekran kartı: 85W merak edene.

Son düzenleme:
Bu ip serisinin üretimi durmadı mı?
Bende şaşırıyorum bu duruma, HP Victus'un 15 serisine rtx 4000 serisini getirdiğini gördüm sanırım bu konudaki Lenovo şirketi de ucuz olsun diye düşündü. Bazen IP Gaming ile LOQ'u karıştıran satıcılarda gördüm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu ip serisinin üretimi durmadı mı?
Bu kasa IP Gaming'in en dolu kasası sanırım.

Bu kasanın 1650ti olanını 4 sene kullandım geçen ay sattım 12k fiyattan çok iyi laptoptu tek sorunu çok ısınınca fps kilitliyordu öyle olunca bakım yapıyordum 6 ay falan götürüyordu

Alınır mı seri

Idepad gaming serisi daha önceden kullandığım bir seri fakat acer nitro 5 varken bu çok mantıksız idepad gaming 45ntcs panele sahip

+ekstra olarakta şunu ekleyeyim idepad gaming çok sessiz ve kaliteli bir cihazdır cihazi kötüleme gibi anlaşılmasın ben çok memnundum kullanırken
Idepad gaming serisi daha önceden kullandığım bir seri fakat acer nitro 5 varken bu çok mantıksız idepad gaming 45ntcs panele sahip

Ekranı kötümü kanka yani anlamadım tam olarak :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,721
Üyeler
186,369
Son üye
barlasgfb
Geri