fatihdrk66
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 236
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu an indirimde en ucuz 1300 civrında kaliteli bir kulaklık.1-1.5k lık anker kulaklıklar ile kıyaslayınca nasıl?
Şu an indirimde en ucuz 1300 civrında kaliteli bir kulaklık.1-1.5k lık anker kulaklıklar ile kıyaslayınca nasıl?
realfit f3 müçinden aldıgım 200 tllık kulaklık var genelde muzuk ve fılm ıcın kullanıyorum bunu alsammı acaba s23 war cıhaz olarak
Yok hocam iade etmiş falan olabilir kontrol edin dedim yanlış anlamayım desteğe felan mı yazsanız ?Daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Para çekilmiş hocam sizce çekilmeden bunu yazar mıyım?
Haylou T15 ile kapışır mı?Daha iyi
Para çekilmiş hocam sizce çekilmeden bunu yazar mıyım?
Şu an indirimde en ucuz 1300 civrında kaliteli bir kulaklık.
Desteğe yazsam 2-3 günde dönüş olur kulaklık zamlanır sürekli kontrol ediyorum iade yokYok hocam iade etmiş falan olabilir kontrol edin dedim yanlış anlamayım desteğe felan mı yazsanız ?
evetrealfit f3 mü
Ezer geçerHaylou T15 ile kapışır mı?
Allah Allah siteyle alakalı bir sorun var acaba ?Desteğe yazsam 2-3 günde dönüş olur kulaklık zamlanır sürekli kontrol ediyorum iade yok
Papara müşteri hizmetleri de telefonu açmıyor
Hocam arada fiyat farkı var.Haylou T15 ile kapışır mı?
hocam realfit f3 bendede var, t13 le detaylı kıyasladım daha kötüydü, şuandada anker q21 i var ondan çok daha kötü. ben koşeye attim valla
mevcut diye biliyorumAynı anda 2 cihaza bağlanma özelliği mevcutmu
uygulamadan kaynaklı mı acaba ben tam 22.14 te sipariş vermişim şu an gözüküyorDesteğe yazsam 2-3 günde dönüş olur kulaklık zamlanır sürekli kontrol ediyorum iade yok
Papara müşteri hizmetleri de telefonu açmıyor
Şuan geldi iade 22.42uygulamadan kaynaklı mı acaba ben tam 22.14 te sipariş vermişim şu an gözüküyor
Valla bazen böyle sorunlar olabiliyor.uygulamadan kaynaklı mı acaba ben tam 22.14 te sipariş vermişim şu an gözüküyor